Diverses ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) en línia

Atropellen un nen de 6 anys en una cruïlla a Lleida

El menor ha estat traslladat a l'Hospital Arnau de Vilanova

Un vehicle ha atropellat un infant de sis anys a la ciutat de Lleida, a la comarca del Segrià. Els fets han passat aquest diumenge a una cruïlla de l'avinguda Pius XII del municipi. Els Bombers de la Generalitat han rebut l'avís a dos quarts de set del vespre i s'han desplaçat fins a aquest punt amb tres dotacions per assistir l'atropellament. Un cop allà, ha arribat el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) que ha traslladat a la víctima a l'Hospital Universitari Arnau de Vilanova en estat menys greu.

Els treballadors d'un banc a Lleida, víctimes de dos robatoris per part de la mateixa persona

Un altre incident a la capital del Segrià, del qual es va fer ressò aquest mitjà la setmana passada, va ser l'atracament ocorregut en una oficina bancària de l'avinguda de Prat de la Riba. Concretament, un home va assaltar per segon cop un local del Banc Santander divendres, després d'haver-ho intentat més d'una setmana abans. De fet, durant el primer intent el lladre es va encarar amb els treballadors, i va fugir amb un total de 1.500 euros en metàl·lic. 

Divendres, la mateixa persona es va personar a la mateixa oficina, amb una arma blanca i també un martell, segons van detallar els Mossos d'Esquadra. Després d'una acalorada discussió amb els treballadors del banc, i d'haver ferit el vigilant de seguretat del local al cap i el subdirector al braç, l'acusat va quedar immobilitzat, també gràcies a la col·laboració d'un client que va presenciar els fets. 

Finalment, l'home, de Somàlia i aparentment amb un conflicte amb l'entitat bancària, va quedar detingut pels Mossos, per suposats delictes de temptativa d'homicidi, lesions i robatori amb violència i intimidació. Tot això a l'espera de passar, un cop més, a disposició del jutge de guàrdia. La setmana anterior també ho va fer, i va quedar en llibertat amb càrrecs.