Imatge d'un mosso d'esquadra vestit amb l'armilla anti-bales d'esquena.

Busquen un boletaire perdut des de fa més de 12 hores a Catalunya

L'home és un veí de Maçanet de la Selva de 71 anys

Els Serveis d'Emergència busquen un boletaire que ha desaparegut a Catalunya. Segons apunten les primeres informacions, es tracta d'un home de 71 anys, veí de Maçanet de la Selva i que fa més de dotze hores que ha desaparegut.

Tal com han fet saber els familiars del desaparegut, l'home va marxar sol a buscar bolets i no va arribar a tornar a casa. Per aquest motiu, la seva dona va contactar amb la policia aquest dimarts a les deu de la nit, en veure que el seu marit no tornava.

Per aquest motiu, es va establir un dispositiu de cerca que va estar buscant l'home fins entrada la matinada. La recerca es va allargar fins a les tres de la nit, quan es va prendre la determinació de suspendre l'operatiu. Amb tot, a primera hora d'aquest matí s'ha reprès la recerca.

El desaparegut resideix a la urbanització Els Pantans de Montbarbat, localitzada en aquest municipi de la comarca de la Selva. A més, s'ha informat que l'home té la salut delicada.

La recerca de l'home s'està duent a terme no només a Maçanet de la Selva, sinó que també s'estén a altres municipis pròxims a la localitat. És el cas d'Hostalric, Breda, Sant Celoni i Tordera.

El dispositiu, d'altra banda, està format per Mossos d'Esquadra, Bombers, Agents Rurals i també policies locals, els quals s'estan encarregant de pentinar les zones rurals.

Mor una conductora en un accident a l'Empordà

Una dona va perdre la vida aquest passat dilluns en un accident a la carretera N-260, a Avinyonet de Puigventós —a la comarca de l'Alt Empordà—. La víctima conduïa un turisme quan va patir en un xoc frontal, i en el qual també es va veure implicat un camió frigorífic.

Els fets, que van tenir lloc al punt quilomètric 41,5 al voltant de les cinc de la tarda, va deixar també una persona ferida, que va patir lesions menors i va ser traslladat a l'hospital Josep Trueta de Girona

Amb aquesta víctima mortal, la xifra de persones que han mort en accident de trànsit a la xarxa viària interurbana de Catalunya l'any 2021 s'elevava fins a les 102. 

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.