Un camió surt de la via i cau per un pont a Barcelona

L'accident ha tingut lloc aquesta matinada al pont de l'A2 a Cornellà de Llobregat

Un camió dels Bombers
Fins al lloc de l'accident s'han desplaçat cinc dotacions de bombers | CatalunyaDiari

Segons han informat els Bombers a través del seu perfil de Twitter, un camió tràiler de grans dimensions ha sortit de la via poc abans de les dues de la matinada mentre circulava pel pont de l'A-2 a l'altura de Cornellà de Llobregat (Barcelona). 

El camió, que anava carregat de peix, ha caigut a la C-245, la carretera de Sant Boi. Afortunadament el conductor ha pogut sortir pel seu propi peu, i fins al lloc dels fets s'han desplaçat 5 dotacions de bombers. Posteriorment s'ha sanejat i s'ha revisat l'estructura del pont. 

Més accidents a l'A-2

Al llarg d'aquest any s'han produït diversos accidents en aquesta autovia. El primer, on es van veure implicats tres camions, va tenir lloc al Pla d'Urgell en sentit Barcelona. L'accident només va provocar un ferit lleu, però es va haver de tallar la circulació a l'altura de Bell-lloc d'Urgell.

A mitjans de febrer també va tenir lloc un accident a l'altura de Cornellà de Llobregat, el qual va provocar retencions a l'autovia de fins a 12 quilòmetres després de tallar dos carrils en sentit Barcelona i direcció Martorell. 

A principis de març també hi va haver un accident múltiple a l'A-2, aquesta vegada al Baix Llobregat (Barcelona). En aquest es van veure implicats 4 vehicles, i fins a 10 persones van resultar ferides. 


Comentaris

envia el comentari