La sirena d'un vehicle dels Mossos d'Esquadra encesa

Un centenar de persones es barallen al centre de Ripoll de matinada

Alguna persona va resultar ferida

La plaça Gran de Ripoll es convertia en l'escenari d'una baralla durant la matinada del passat dissabte. Els fets van tenir lloc al voltant de quarts d'una de la matinada i hi van participar un centenar de persones, segons recull 'NacióRipollès'.

La baralla es va allargar durant un parell d'hores i hi van haver d'intervenir diverses dotacions dels Mossos d'Esquadra i de la Policia Local. Algunes persones van resultar ferides lleus, entre agents i persones implicades, a causa d'algun cop sense massa importància. Finalment, es van identificar sis persones i a hores d'ara cap integrant de les dues parts enfrontades ha presentat una denúncia.

Organitzen un ring de boxa clandestí a Figueres

Un vídeo gravat a Figueres es convertia en viral a través de les xarxes socials aquest cap de setmana després de la imprudència que han comès un grup de joves. Els veïns del municipi encara no es creuen el que va passar el dissabte passat al vespre en un parc.

Un grup de joves organitzava un ring de boxa clandestí tot incomplint les mesures de seguretat i higiene imposades pel coronavirus. Un veí figuerenc gravava com dos nois, que estaven a l'interior del ring de boxa improvisat, es colpejaven mentre la resta d'assistents els miraven i animaven des de darrere de les tanques que formaven el ring. En les imatges es pot observar com cap dels joves que participen de l'activitat respecten la distància de seguretat recomanada i, a més, tampoc porten mascareta.

Mor un boletaire en caure per un talús

Ahir diumenge a la tarda els Bombers de la Generalitat rescataven el cos d'un home de 80 anys que havia sortit a buscar rovellons. La víctima es va precipitar per un talús al bosc al nucli de Malàs, al Pont de Suert. Efectius dels GRAE localitzaven el cos aproximadament una hora després de rebre l'avís (rebut a les 13.41 hores).