Un corredor de la Mitja de Terrassa pateix una parada cardiorespiratòria durant la cursa

Gràcies a la immediata col·laboració entre un ciutadà i un agent de la Unitat de Motoristes policial, l'home està en bon estat

Un corredor de la Mitja Marató de Terrassa ha patit una aturada cardiorespiratòria enmig de la cursa. Afortunadament, gràcies a la immediata col·laboració entre un ciutadà i un agent de la Unitat de Motoristes policial, l'home està en bon estat, fora de perill. Li han realitzat maniobres de reanimació amb l'ajuda d'un DEA de la Creu Roja fins que s'ha activat el servei de l'ambulància que ha efectuat el seu trasllat a Mútua Terrassa.

En estat greu un jugador de futbol sala per una parada

Un jugador juvenil del Grup Arrahona de futbol sala va patir una aturada cardiorespiratòria enmig d'un partit  el passat 21 de desembre del 2019. El jove va desplomar-se al començament del matx, concretament al minut 10, en l'enfrontament entre l'equip de Sabadell i l'Olimpyc Floresta de Sant Cugat al pavelló de Can Llobet a La Floresta.

Segons el president de l'Olimpyc Floresta, Àngel Ruiz, just després que el jove es desplomés, monitors del club i persones de les grades van aplicar-li les maniobres de reanimació fins que va arribar el personal mèdic. Els tècnics dels dos clubs van assistir al jugador amb un massatge cardíac i utilitzant el desfibril·lador. Va ser traslladat en estat greu.

També et pot interessar...