Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
accident trànsit mossos

Pol, el jove que ha mort en l’accident de Vallirana

En fer un canvi de sentit prohibit, va col•lidir amb un altre cotxe i les seves ocupants, Núria i Conchi, també van perdre la vida

Pol, Núria i Conchi són les tres víctimes mortals de l’accident de trànsit ocorregut a l'N-340, al terme municipal de Vallirana (Baix Llobregat), aquest dissabte 25 de gener al migdia. El primer era el conductor del cotxe que, segons van informar els Mossos d’Esquadra, va fer un canvi de sentit prohibit, col·lidint frontalment amb un segon vehicle, en el qual viatjaven les altres dues víctimes mortals que eren cunyades i van perdre la vida hores més tard a l’Hospital Vall d’Hebron i a l’Hospital de Bellvitge.

Pol, estudiant d’infermeria i nedador

Pol era un jove de 19 anys, estava estudiant infermeria i era jugador del primer equip de waterpolo del CN Vallirana, segons ha avançat ‘el Caso’. A més a més, destaquen que era molt conegut al club esportiu i que sempre era molt puntual a l’hora de participar en totes les activitats de l’equip, el qual actualment es troba en tercera posició en la lliga de waterpolo catalana.

És més, un dels seus amics ha explicat al citat mitjà que Pol era «motivador» per naturalesa i «sempre estirava del carro» a l’equip de waterpolo. També ha afirmat que  sempre «volia estar amb els seus amics i la seva família», fent-los «somriure» cada vegada que ho necessitaven i ha assegurat que «era una de les millors persones del món».

Arran del tràgic accident, l’Ajuntament de Vallirana, d’on eren veïns Pol i Núria, de 54 anys, ha decretat tres dies de dol; Conchi, de 51 anys, era veïna d’Esplugues de Llobregat. A més, el club esportiu també ha mostrat el seu dol i ha suspès totes les activitats programades per aquest diumenge. Cal destacar que en el que portem de 2020 ja són set les víctimes mortals registrades a les carreteres catalanes.

També et pot interessar...