Audiència Barcelona

Un regent abusa d'un menor a la rebotiga del seu local del Prat

El menor va entrar a la botiga perquè volia comprar-se un mòbil

Un  nou cas d'abús ha sortit a la llum a l'Audiència Provincial de Barcelona aquesta setmana. El regent d'una botiga de telèfons, Usman A., està acusat per un presumpte delicte d'abús sexual a un menor de tretze anys.  Els fets, segons el mitjà 'El Caso', van succeir entre el març i l'abril de 2013 al Prat de Llobregat. 

El nen volia comprar-se un mòbil

Tot va començar un matí  quan el responsable de la botiga, un home de 35 anys de nacionalitat pakistanesa, es trobava atenent a la clientela que hi havia al seu local al Carrer Jaume Casanovas. Aquell dia el nen d’onze anys va entrar a la botiga demanant informació per comprar-se un mòbil i el dependent li va demanar que passés a la tarda, abans de tancar, quan tot estigués més tranquil. El menor va tornar al voltant de les 20.45 hores, al cap d’una estona, quan van sortir del local, el nen estava paralitzat,  segons relata ‘El Caso’.

El responsable va convidar al nen a passar a la rebotiga

Quan el menor es va presentar a l'establiment, l'Usman, el responsable, va tancar la porta d'entrada del local i el va convidar a passar a la rebotiga. Segons el fiscal, una vegada dins,  l'acusat va dirigir a la víctima fins a una taula situada a l’esquerra de l’entrada. El dependent va posar les mans del menor damunt la taula, on hi havia un mòbil i  li va demanar que mirés un vídeo pornogràfic que s’estava reproduint alhora que l’Usman baixava els pantalons del menor.

El va penetrar analment, seguidament, i tal com recull el Ministeri Públic, l’acusat va agafar al menor del penis i va masturbar-se davant seu mentre el nen es trobava paralitzat, sense saber com reaccionar. Després d'això,  el menor va canviar el seu comportament habitual, i segons la fiscalia, se sentia «impotent i frustrat»  per no haver pogut evitar l'episodi, arribant-se a autoculpabilitzar dels fets.

La fiscalia l'acusa d'abús sexual

La fiscalia demana per l’imputat una condemna de deu anys de presó per un delicte d’abús sexual amb agreujant en tractar-se d’un menor de tretze anys. A més a més, demana una indemnització de 10.000 euros per a la víctima, a la qual l’acusat li va produir nombroses seqüeles que van requerir tractament psicològic.

També et pot interessar...