Destrossen un supermercat per no poder entrar sense mascareta a Santa Coloma

Els quatre individus han agredit els propietaris del negoci, que intentaven defensar-se

Dos agents dels Mossos d'Esquadra vigilen la zona, 2020
Els quatre individus han agredit els propietaris del negoci, que intentaven defensar-se | Mossos d'Esquadra

Gran ensurt per violència a Santa Coloma de Gramenet (Barcelonès). Quatre homes han destrossat aquest passat dissabte un supermercat 'Suma' i han agredit els quatre membres de la família d'origen indi que s'encarrega del negoci, segons avança 'Metrópoli Abierta'.

Els individus volien entrar a l'establiment sense mascareta, motiu pel qual van acabar propinant cops i talls amb vidres trencats als amos, deixant-los ferides lleus. La Policia Legal va poder detenir un dels atacants.

Segons han explicat fonts dels Mossos d'Esquadra al mitjà citat, prop d'un quart de sis de la tarda els quatre homes, de nacionalitat georgiana, es disposaven a entrar al supermercat. En veure que no portaven mascareta, els responsables van avisar-los que no podien accedir al local sense la protecció adequada contra la Covid-19

Els agressors, visiblement beguts i «alterats», van enfadar-se i van decidir destrossar per complet l'entrada del supermercat a cops, agredint al mateix temps als propietaris del negoci, que intentaven aturar-los amb bats de beisbol. 

Segons apunten les fonts, els individus havien estat bevent en bars propers a l'establiment, on també havien provocat altercats. Agents de la Policia Local de Santa Coloma es van dirigir immediatament al lloc dels fets, podent detenir a un dels quatre agressors per un delicte de lesions, desobediència i resistència, a més de per danys. Va ser entregat als Mossos d'Esquadra, que també donaven suport a l'actuació.

El cartell viral d'una botiga

L'ús de mascareta ja no és una opció a pràcticament tot l'Estat després que totes les comunitats autònomes excepte Madrid l'hagin fet d'ús obligatori fins i tot al carrer i en espais a l'aire lliure, malgrat que hi hagi distància de seguretat. 

Abans d'això, portar mascareta ja era obligatori en espais tancats, com ara el transport públic o les botigues, però hi ha molta gent que encara evita posar-se la mascareta si no li criden l'atenció. És per això que molts locals han posat cartells a les entrades indicant a la gent que s'han de posar la mascareta. Alguns d'ells s'han fet virals perquè han fet servir l'humor per arribar als seus clients.


Comentaris

envia el comentari