Imatge d'arxiu del cartell lluminós d'una farmàcia

Novetats sobre l'atracador que va clavar 30 ganivetades a un farmacèutic

Els Mossos d'Esquadra han anunciat la detenció de l'assaltant, que acumula diversos antecedents

Dissabte passat saltava la notícia d'un intent d'atracament en un establiment a Barcelona. Els fets van succeir el dia anterior, divendres, en una farmàcia del barri de Montbau de la capital catalana, al districte d'Horta Guinardó. Un home, cobert amb un casc de moto, va assaltar el local amb un ganivet de grans dimensions amb l'objectiu d'apoderar-se dels diners la caixa.

L'atracador, però, va acabar fugint de l'establiment sense el botí gràcies a la valentia del responsable de la botiga. Aquest va impedir l'atracament encarant-se amb l'assaltant, però pel camí va rebre unes 30 ganivetades, que el van deixar ferit, però fora de perill.

Des d'aquell moment, els Mossos d'Esquadra es van centrar a buscar i trobar la persona que havia assaltat la farmàcia. Els agents tenien a la mà les càmeres de videovigilància de l'establiment, que van enregistrar tot l'incident. També hi havia els testimonis, ja que a banda del responsable del local, també hi havia alguns clients a l'establiment quan van succeir els fets.

Finalment, la policia catalana ha pogut trobar el sospitós i aquest dimecres, dia 1 de setembre, han anunciat la seva detenció.

Detingut l'assaltant de la farmàcia de Montbau: diversos antecedents

Així doncs, aquest dimecres els Mossos d'Esquadra han pogut anunciar la detenció del presumpte assaltant de la farmàcia de Montbau. La detenció de l'home es va produir el dimarts a la nit enmig del carrer. Segons ha anunciat la policia catalana, la persona arrestada té 27 anys i acumula 18 antecedents policials. Més enllà de tenir tots aquests antecedents, els Mossos d'Esquadra l'han detingut com a autor de l'atracament fallit a la farmàcia d'Horta Guinardó.

Tal com es pot apreciar a les càmeres de videovigilància de l'establiment, l'home va entrar al local amb el rostre tapat amb un casc de moto. Ho va fer amb un ganivet de grans dimensions, amenaçant el treballador de la farmàcia per quedar-se amb els diners de la caixa. El seu pla, però, va ser frustrat pel farmacèutic.

I és que el responsable de l'establiment va aprofitar un moment de relaxació de l'assaltant per llançar-se sobre ell i intentar-lo neutralitzar. Després de molts esforços i rebre unes 30 ganivetades per part de l'atracador, el farmacèutic va aconseguir foragitar el delinqüent, que va marxar sense el botí.