Detingut un motorista per conduir sense carnet i fugir de manera temerària a Terrassa

El conductor va abandonar el vehicle i va fugir corrents quan el van interceptar

La Policia Municipal de Terrassa va detenir un motorista per circular sense permís de conduir i fugir de manera temerària. Els fets van tenir lloc aquest dilluns, 29 de juliol, a les 22.21 h al carrer del Prat de la Riba de Terrassa. En aquest moment, una patrulla de policia local va observar un conductor d'un ciclomotor conduint de forma sospitosa amb un acompanyant al darrere.

Els agents li van indicar que s'aturés per poder identificar-lo. Va ser llavors quan el motorista va marxar del lloc fent mitja volta i va començar a conduir en sentit contrari, fugint per diversos carrers i circulant de manera temerària, fins i tot per sobre de la vorera.  En adonar-se'n, els agents el van perseguir. Finalment, una patrulla va interceptar el ciclomotor  a l'avinguda Jaume I, a la cruïlla amb el carrer del Doctor Ferran.

Mai havia obtingut el permís de conduir

Quan el conductor va veure que la patrulla l'estava a punt d'aturar, aquest va abandonar el vehicle i va començar a fugir corrents, fins que els agents el van aturar a la cantonada del carrer de Girona amb Poetessa Caparà. En el moment de la identificació, els agents van comprovar que el conductor no disposava de carnet de conduir, motiu pel qual el van detenir per presumpte delicte contra la seguretat del trànsit. El conductor també serà investigat per presumpte delicte de conducció temerària i per resistència i desobediència als agents de l'autoritat.

 

També et pot interessar...