Detingut un prostitut per l'assassinat d'un ancià a València

Dos germans de l'acusat també han estat detinguts per encobriment
Han detingut al presumpte autor de l'assassinat i als seus dos germans | Catalunya Diari

La Guàrdia Civil han detingut tres germans relacionats amb la mort de Manolo, un ancià de 92 anys que va ser trobar estrangulat el passat febrer al seu domicili d'Albal, València.

 

Tres germans detinguts per la mort de Manolo

Els tres detinguts, germans i de nacionalitat romanesa, passaran demà al matí a disposició del Jutjat d'Instrucció número 3 de Catarroja, l'encarregat d'investigar el crim, segons han informat fonts de la Guàrdia Civil. Un dels detinguts es creu que és el presumpte autor del crim, i els altres dos, l'haurien encobert.

  

El nonagenari vivia al carrer Maestro Serrano de la localitat valenciana d'Albal, lloc on una de les seves nebodes va trobar el cadàver l'1 de febrer d'aquest any. La Guàrdia Civil va trobar signes de violència en el cos de l'home, que va ser estrangulat, mentre que la porta d'accés a l'habitatge semblava no estar forçada.

 

El motiu podria ser venjança personal

El presumpte autor de la mort de Manolo —tal com informa el diari 'Levante'— seria un dels joves, el qual mantenia relacions sexuals amb l'ancià, i a qui hauria estrangulat i colpejat a la cara. L'agressor també s'hauria agenollat damunt del pit de la víctima, trencant-li així diverses costelles, per finalment acabar-lo ruixant amb cinc litres d'oli d'oliva verge.

 

Els investigadors han determinat que el mòbil del crim va ser una venjança personal pels jocs sexuals que la víctima els hi demanava, el fet que fos un robatori va quedar descartat perquè el domicili no estava forçat i no faltava res de valor. A més a més, tot apunta els altres dos germans, detinguts per encobrir el crim, també oferien serveis a l'home.

 

També et pot interessar...