rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!!

NOVETAT

🥗 No et perdis cada dimecres la nova recepta pas a pas de la cuina de sempre al teu correu

Vint detinguts per estafes en la compravenda de vehicles a Barcelona

L’organització publicava a internet ofertes falses de cotxes a un preu molt baix i desapareixia després d'haver cobrar una paga i senyal
Una banda publicava anuncis de cotxes a preus molt baixos i desapareixia en cobrar una paga i senyal | Cedida

 

La Guàrdia Civil i la Policia Nacional han desarticulat una banda d'estafadors que operava a través de la compravenda online de vehicles. En total hi ha vint persones detingudes a Barcelona, l'Hospitalet de Llobregat (Barcelonès) i Cornellà de Llobregat (Baix Llobregat).

 

Falses ofertes de cotxes a un preu molt baix

El grup es dedicava a llençar ofertes falses a portals d'internet de manera massiva. Per despertar l'interès de les víctimes, anunciaven vehicles a preus molt baixos i acordaven amb els potencials compradors el pagament d'una paga i senyal. Un cop cobraven aquests diners, desapareixien.

 

En total havien arribat a estafar 155.000 euros en 52 estafes. Les nombroses denúncies rebudes a tot l'estat espanyol va portar la Guàrdia Civil i la Policia Nacional a crear un equip conjunt d'investigació el passat mes de febrer que ara ha acabat per fer caure la banda.

 

El passat 5 de març ja es va detenir el cap del grup, un home de 41 anys i veí de Barcelona amb nombrosos antecedents per delictes similars. El passat de de maig es va detenir la resta de membres de la banda a Hospitalet de Llobregat i Cornellà de Llobregat. En el moment de la detenció, la banda tenia en circulació 94 anuncis falsos de venda de vehicles.

 

També et pot interessar...

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris