La dona trobada sota un camió a Barcelona va ser escanyada i colpejada al cap

Estava semidespullada i va ser víctima d’un homicidi
L'autòpsia forense ha pogut determinar que es tracta d'un cas d'homicidi i que la dona va ser escanyada i colpejada | Cedida

 

Surten a la llum nous detalls sobre la mort de la dona trobada sota un camió a Barcelona. Aquest dilluns 12 d’agost es va trobar un cadàver despullat i amb signes de violència al passeig de Can Tunis de la ciutat comtal. Tanmateix, encara no tenien proves per poder assegurar la causa de la seva mort.

 

La van escanyar i colpejar al cap

Després de l'autòpsia s'ha pogut extreure que el seu cos presentava signes d’haver estat escanyat i, a més, diversos cops per la zona del cap, segons ha detallat ‘El Caso’. La guàrdia Urbana va trobar la dona sense vida a la vorera del citat passeig, al costat de la ronda Litoral, però la meitat d’ella estava amagada sota el remolc d’un camió i, a més, la víctima estava nua de cintura cap a baix.

 

La dona, de 46 anys i de nacionalitat sueca, es converteix d'aquesta manera en l’onzena víctima amb mort violenta a Barcelona d’aquest 2019, superant les xifres de 2018, ja que en tot l'any es van cometre a la ciutat comtal deu homicidis.

 

Ara per ara, els Mossos d’Esquadra estan treballant en la investigació sobre aquest homicidi i centren els seus esforços a poder determinar tots els detalls dels fets i localitzar els presumptes autors d’aquest cas.

 

També et pot interessar...