Un ferit durant una baralla violenta a Barcelona, la tercera en menys de 24 hores

Tres persones s’han enfrontat i una d’elles tenia un tros de vidre clavat a l’esquena

Nova baralla amb violència als carrers de Barcelona en menys de 24 hores
Nova baralla amb violència als carrers de Barcelona en menys de 24 hores | Twitter (@BCNHelpers)

Tres baralles en qüestió de menys de 24 hores a Barcelona. En concret, el barri del Raval s’ha vist implicat en un nou succés violent en el qual tres persones s’han enfrontat, una d’elles empunyava una barra de ferro, mentre que una altra tenia clavat a l’esquena un objecte punxant, segons ha avançat ‘Betevé’.

Tercera baralla en menys de 24 hores a Barcelona

Els fets han tingut lloc al voltant de les 13.30 hores del migdia d’aquest dimarts 13 d’agost al carrer de Sant Rafael del Raval, quan s’ha produït una baralla entre tres persones i una d’elles ha resultat ferida amb un tall lleu a l’esquena, provocat per una ampolla de vidre trencada.

Aquest incident ha tingut lloc poques hores després que es produïssin unes altres dues baralles a Barcelona, concretament durant aquesta passada nit a Ciutat Vella, en les quals dues persones han resultat ferides greus per apunyalament. En qüestió de 24 hores s’han registrat cinc incidents greus a la ciutat comtal, sumant-se així a la resta de successos que estan omplint les darreres setmanes.

També et pot interessar...


Comentaris
Montserrat
Cada día se multiplican las peleas que lían por las calles de la ciudad, es triste que no se pueda pasear por la ciudad tranquilamente, esto cuando parará porque ya que no puedes salir de vacaciones por lo menos poder pasear por la ciudad, pero quien se atreve si hasta la policía y mosos les da un poco de repelús pues imagínense un particular, por favor hagan algo pero ya, gracias
Antonia
No ténen feina no tenim mitjans per ajudar al joves es greu desesperació impotència malas polítiques sen la ciudadanía

envia el comentari