Educació obre una investigació per esclarir el cas d'Amèlia, la nena de 3 anys desapareguda ahir

Els Mossos d'Esquadra investiguen també el succés, tot i que el cas no va passar d'un ensurt

Fotografia de l'Amèlia, la nena de tres anys desapareguda a Calella
Educació obre una investigació per esclarir el cas d'Amèlia, la nena de 3 anys desapareguda ahir | Cedida

Després de l'ensurt d'aquest dimecres amb la desaparició, durant unes hores, d'una nena de tres anys de l'escola El Far de Calella (Maresme), el Departament d'Educació ha iniciat una investigació interna per esclarir que va passar al centre perquè un home arribés a emportar-se per error una nena que no era la seva filla. 

Els Mossos d'Esquadra investiguen també el succés. El cas no va passar d'un ensurt i poques hores després que els pares alertessin de la desaparició de la nena, se la va trobar sana i estàlvia al municipi veí de Tordera.

Una desaparició d'unes hores

Durant la tarda d'aquest dimecres han trobat sana i estàlvia una nena de tres anys de Calella que ha estat desapareguda durant unes hores. Segons s'ha pogut saber, la nena no era a l'escola quan els pares l'han anat a buscar. La menor ha aparegut unes hores després al municipi veí de Tordera, segons han confirmat els Mossos d'Esquadra, que després han engegat una investigació al respecte. 

L'ACN ha pogut saber que la menor se l'hauria endut per error un pare que per una qüestió de custòdia feia temps que no veia la seva pròpia filla. Els Mossos han declinat opinar sobre el cas i els seus detalls fins que la investigació aclareixi els fets. El cos policial i l'alcaldessa de Calella, Montse Candini, havien difós la desaparició a través de Twitter demanant la col·laboració ciutadana.

El cap de l’ABP dels Mossos d’Esquadra a Arenys de Mar, Salvador Rossell, ha explicat que l’error de l’home ha provocat un gran rebombori que ha fet activar diferents Policies Locals, Mossos del territori i la Unitat d’Investigació. 

L'home s'hauria confós de persona

Tal com s'ha fet públic aquest matí, tot hauria estat fruit d'una confusió de l'home, el qual estava buscant a una altra Amèlia, però s'ha equivocat d'escola. El problema és que tot apunta que els responsables de l'escola també s'haurien confós, motiu pel qual els Mossos d'Esquadra han obert diligències contra el centre i contra l'home que es va endur la nena.


Comentaris

envia el comentari