'El Chicle', culpable de l'agressió sexual i de l'asssassinat de Diana Quer

La sentència ha arribat després de dos dies de deliberació entre els nou jutges encarregats del cas

El Chicle
'El Chicle' ha conegut avui la seva sentència pel cas Diana Quer | Gtres

José Enrique Abuín Gey, més conegut com 'El Chicle', ha estat declarat culpable de l'assassinat de Diana Quer ara fa tres anys i mig, segons ha determinat el jurat popular. Se l'acusa d'agressió sexual i assassinat però no de violació.

Les parts personades en aquesta causa judicial han estat citades aquest matí de dissabte a les 10 hores per a conèixer el veredicte del jutjat popular, el qual haurà de ser revisat igualment pel jutge Ángel Pantín. Tal com va informar en el mateix moment que van fer pública la convocatòria d'avui dissabte, el Tribunal Superior de Xustiza de Galícia (TSXG) va aclarir que «en principi, hi ha veredicte», el qual haurà de ser validat pel jutge abans de la seva lectura pública. 

Tres dies de deliberació

El veredicte determinarà el grau de culpabilitat que s'atorga a l'únic acusat del cas, Enrique Abuín, àlies 'El Chicle'. Aquesta decisió arriba després de tres dies intensos en els quals els nou integrants del jutjat han romàs junts i aïllats per a tancar el cas. 

El Chicle és acusat d'haver assassinat a Diana Quer, jove la qual va desaparèixer l'agost del passat any 2016, durant les festes d'A pobra, a A Coruña. El seu cos no va ser localitzar fins gairebé 500 dies després de la seva desaparició, en un pou d'una nau abandonada de Rianxo.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari