Agent dels Mossos d'Esquadra

Enxampen dos caçadors a Berga amb armes de foc i sota els efectes de l'alcohol

Els fets van tenir lloc aquest dissabte, a l'altura del túnel de la capital del Berguedà, a la carretera C-16

Els Mossos van denunciar, aquest dissabte, a dos caçadors a Berga per portar armes de foc sota els efectes de les begudes alcohòliques. Es tracta de dos homes, de 66 i 62 anys i veïns de Sabadell i Terrassa.

Els agents van localitzar dos rifles de caça major al cotxe

Els fets van tenir lloc als volts de les sis de la tarda, quan una patrulla va aturar un vehicle, a la carretera C-16, a l'alçada del túnel de Berga, per una possible infracció de trànsit. Els agents van veure que els ocupants mostraven símptomes de trobar-se sota els efectes de les begudes alcohòliques i, en dir-los el conductor que venien de caçar en un vedat, van escorcollar el vehicle.

Els agents van localitzar al cotxe dos rifles de caça major, un carregador il·legal —tenia més capacitat de l'autoritzada per caçar amb armes semiautomàtiques—, així com diversa munició, matxets i emissores.

Un resultat positiu de 0,56 mg d'alcohol per litre d'aire expirat

Els policies els van sotmetre a tots dos ocupants a la prova d'alcoholèmia. El conductor va donar un resultat positiu de 0,56 mg d'alcohol per litre d'aire expirat, i l'acompanyant va donar un resultat de 0,20 mg/l d'aire expirat.

Davant d'aquests fets els agents van comissar les dues armes i el carregador no autoritzat, i van denunciar les dues persones per portar armes de foc sota l'efecte de les begudes alcohòliques.

En paral·lel el conductor també va ser denunciat per conduir amb una taxa d'alcohol superior a la permesa i per la tinença d'un carregador il·legal per activitats cinegètiques.

 

També et pot interessar...