El cotxe amb el maleter mig obert i els dos nens a l'interior circulant per la C-260

L'enxampen conduint per Castelló d'Empúries amb dos nens al maleter

El responsable de la infracció, acusat de sis delictes, també duia als seients posteriors dos menors més que no estaven cordats amb els cinturons de seguretat

Els Mossos han denunciat un conductor que circulava per la carretera amb el maleter del cotxe mig obert i dos nens a l'interior. Els fets van tenir lloc aquest dimarts, quan els agents de l'Àrea Regional de Trànsit dels Mossos d'Esquadra feien un control de trànsit dinàmic a la carretera C-260 entre Roses i Figueres. Quan el cotxe policial passava per l'alçada de Castelló d'Empúries, els agents van fixar-se en un cotxe blanc amb matrícula francesa. Portava el maleter mig obert i, a l'interior, es veia clarament que hi havia dos menors asseguts.

Dos menors sense cordar i dos més al maleter

Els agents van observar les cames dels dos menors sobresortint del maleter i de seguida van fer aturar el vehicle, a l'altura de Castelló d'Empúries. El conductor era un francès de 43 anys que passava uns dies de vacances a un apartament de Roses. A més, a l'interior del vehicle, als seients posteriors, l'home hi duia dos menors més de tres anys que no estaven cordats amb el cinturó ni cap sistema de retenció infantil. Al seient del copilot, hi anava una altra persona adulta.Per tot aquest rosari d'infraccions, els Mossos d'Esquadra van denunciar el conductor francès i li van interposar sis sancions basades en el Reglament General de Circulació. En concret, dues per circular amb menors sense sistemes de retenció, una per portar més persones que places tenia el vehicle, dues més per portar els dos nens a dins del maleter i, finalment, la darrera per conducció negligent. En total, l'import de les sancions ascendeix a 840 euros.

El copilot va fer diversos viatges per portar els menors fins a l'apartament

Els ocupants del vehicle estaven passant uns dies de vacances en un apartament que havien llogat a Roses. Després que els Mossos denunciessin el conductor, la persona que anava de copilot va fer diferents viatges fer portar els menors fins a l'apartament.

Un camioner n'atropella un altre, fuig i és enxampat despres de topar amb un turisme

Aquest diumenge, prop de Castelló d'Empúries, a la Jonquera, es va detenir un conductor d'un camió que circulava sota els efectes de l'alcohol i va atropellar mortalment un vianant. Segons fonts policials, el camioner i la seva víctima, també camioner, haurien discutit, i el primer l'hauria atropellat. El responsable va fugir del lloc dels fets conduint de manera temerària, fins que va topar amb un altre vehicle mentre circulava en sentit contrari per una rotonda de la carretera N-II.

Els agents de la Policia Local de la Jonquera van detenir al camioner, de 39 anys i nacionalitat marroquina. Acusat de presumpta conducció temerària, se li va practicar el control d'alcoholèmia, que va resultar positiu. Per això, també se'l va acusar de conduir sota els efectes de l'alcohol, a més d'abandonament del lloc d'accident