Dos agents dels Mossos d'Esquadra, d'esquenes

Troben mort un noi de 18 anys a l'interior d'una casa a Catalunya

El cadàver no presenta signes de violència, i les circumstàncies de la mort es desconeixen, però el forense i la policia investiguen les causes de la mort

Aquest dimecres els Mossos han fet pública la mort d'una persona en circumstàncies que encara es desconeixen i en una ubicació estranya. La policia ha descobert un jove de divuit anys a l'interior d'una casa deshabitada al carrer de Salvador Seguí del barri de la Salut de Badalona, al Barcelonès. La troballa s'ha fet aquest dimarts, pels volts de les sis de la tarda.

Van ser uns veïns que van alertar que hi havia un home dins la casa. Van alertar els Mossos, que es van desplaçar al lloc, juntament amb un forense, per fer l'aixecament del cos. Tot i que tots els forats exteriors de la casa estaven coberts amb totxanes per dificultar l'accés a l'interior, els Bombers van donar suport a la policia per accedir-hi. Un cop a dins, els efectius van localitzar el cos ja sense vida del noi, que d'entrada no presentava signes de violència.

Sense signes de violència, el forense i la policia investiguen les causes de la mort

Ara mateix, els Mossos investiguen la mort de l'individu i busquen qualsevol pista que pugui resultar útil. Els primers indicis apunten que es podria tractar d'una mort en circumstàncies accidentals. Si més no, s'esperen els resultats de l'anàlisi forense, que podran determinar amb més exactitud les circumstàncies en què el jove, que no se sap si ha estat identificat, va perdre la vida. 

Els Mossos investiguen la mort violenta d'una dona en un habitatge de Sabadell

El mateix dimarts 3 d'agost s'ha viscut una altra tarda tràgica, en aquest cas a Sabadell. Els Mossos d'Esquadra investiguen la mort violenta d'una dona en un pis de la cocapital del Vallès Occidental. Segons ha explicat la policia catalana, el succés, l'avís del qual s'ha rebut cap a les dues del migdia, ha tingut lloc en un domicili del barri sabadellenc de Campoamor. Efectius del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) s'han desplaçat fins a l'immoble.

Allà, han trobat el cos sense vida d'una dona que presentava evidents signes de violència. Arran de la troballa, els sanitaris del SEM han alertat els Mossos d'Esquadra, que a través de la Divisió d'Investigació Criminal (DIC) ha obert una investigació per esclarir els fets. Ara, la policia catalana ha de determinar les circumstàncies de la mort de la dona i identificar i localitzar l'autor de l'agressió mortal.