URGENT

📌 La pandèmia segueix reculant a Espanya abans d'un cap de setmana clau

Enxampen una vintena de joves en una festa il·legal a l'Hospitalet de Llobregat

Els Mossos també han descobert que utilitzaven un portàtil sostret per a reproduir música

Control nocturn dels Mossos d'Esquadra amb diverses patrulles
Els Mossos han desallotjat una festa il·legal amb una vintena de participants a l'Hospitalet | Mossos d'Esquadra

Els Mossos d'Esquadra han desallotjat una festa il·legal amb una vintena de participants a l'Hospitalet de Llobregat (Barcelonès). Els fets van passar la matinada d'aquest dissabte, al voltant de tres quarts d'una, quan una patrulla d'agents va veure que en un local del carrer Pedraforca s'hi estava portant a terme una celebració.

Tot i les mesures de seguretat derivades de la pandèmia de la covid-19, al local en qüestió s'hi havien agrupat diversos assistents. Tots ells van ser identificats i denunciats per no seguir les mesures de seguretat dictades pel Procicat. A més, es va detectar que un dels participants posava música amb un portàtil robat, així doncs els Mossos l'investigaran també per aquest fet.

Els Mossos confirmen que el toc de queda i les restriccions es respecten més que fa 2 setmanes

Tot i incidents com aquests, la bona notícia és que els Mossos d'Esquadra han confirmat que les restriccions a la mobilitat es respecten molt més ara que en el començament. La policia catalana es desplega, des de fa dues setmanes i de manera coordinada amb les policies locals, per a aplicar de manera efectiva la prohibició de desplaçar-se durant les hores nocturnes, i també la prohibició d'abandonar el terme municipal durant els caps de setmana.

Tal com un equip de periodistes ha pogut comprovar de primera mà, a partir de les 22.00 hores les persones que es desplacen a la via pública ho fan majoritàriament en taxi, amb la falsa creença que «no els aturaran».

En alguns casos s'apliquen les sancions establertes pel Procicat, davant la impossibilitat de justificar el seu desplaçament. Més enllà d'això, els caps de setmana segueixen sent el moment en què es produeixen més infraccions. L'altra bona notícia és que les trucades al número universal d'emergències 112 s'ha reduït considerablement des de l'aprovació del toc de queda.


Comentaris

envia el comentari