Imatge d´un autobús de TMB cremant al centre de Barcelona

Ensurt a Barcelona per l'explosió d'un autobús a primera hora

El conductor ha pogut sortir-ne instants abans

Ensurt, i dels grossos, a la ciutat comtal. Un autobús de TMB, que circulava sense passatgers, s'ha incendiat a primera hora d'aquest dijous a la via Favència. El foc s'ha produït davant de la parada de metro de Canyelles, de l’L3, vint minuts després de les 6 del matí.

Segons explica Betevé, el conductor de l'autobús de TMB havia sortit instants abans del vehicle perquè notava que no funcionava bé. Minuts després, aquest s'ha acabat incendiant. 

L'incendi ha provocat diverses explosions. Explosions que han generat certa alerta entre els veïns de la zona. A les xarxes socials, s'hi han pogut veure tota mena de comentaris preguntant-se sobre les explosions. 

L'autobús, calcinat 

A causa de l'incendi, l'autobús de TMB ha quedat completament calcinat. Els Bombers de Barcelona s'han personat fins al punt de l'incendi minuts després i la seva actuació ha obligat a tallar completament la via Favència de Barcelona

Les línies 27, 47, 60, 122, 185 i V27 han quedat afectades per l'incendi i la parada de metro de Canyelles, de l’L3, no s'ha pogut reobrir fins les 07.30h. 

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies dels SUCCESSOS més destacats de Catalunya al WhatsApp!