Ferit greu en provocar un incendi a la seva cel·la de la presó de Lledoners

Un altre pres ha hagut de ser evacuat per una intoxicació lleu

BRIMO sortint de la presó de Lledoners
Dos presos han estat evacuats a causa de l'incendi i el fum | Catalunya Diari

Un pres de la presó Lledoners de Sant Joan Vilatorrada (Barcelona) ha resultat ferit greu aquest matí en provocar un incendi en la cel·la d'aïllament en la qual es trobava intern, segons informen fonts penitenciàries.

L'incident ha tingut lloc poc abans de les 08.00 hores d'aquest dimecres al matí, quan el reclús ha calat foc intencionadament a la seva cel·la que es trobava al Departament Especial de Règim Tancat (DERT) de la presó de Lledoners.

Dos presos evacuats, un d'ells ferit greu

Tres funcionaris han intervingut per a sufocar a l'incendi i evacuar al reclús, la qual cosa han aconseguit en qüestió de minuts, després del que el pres ha estat traslladat en ambulància a l'Hospital Vall d'Hebron de Barcelona amb ferides greus a les mans i a l'esquena. A conseqüència del fum causat per l'incendi de la cel·la, un altre reclús de Lledoners ha sofert una intoxicació lleu i ha estat evacuat en ambulància a l'Hospital de Manresa (Barcelona).

L'incendi ha afectat només la cel·la on s'ha iniciat, però ha mobilitzat a un helicòpter i diverses ambulàncies del Servei d'Emergències Mèdiques (SEM), i a més, ha obligat a instal·lar ventiladors en el recinte per a airejar el fum acumulat.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari