Fortíssima caiguda d'un treballador des d'una gran altura a Barcelona

L'home ha sobreviscut a l'accident, però ha hagut de ser traslladat a l'Hospital de Bellvitge

Dotació de bombers amb autoescala en un rescat a l'Hospitalet
Els bombers van desplaçar 5 dotacions amb autoescala al lloc dels fets | Bombers de la Generalitat

Un treballador s’ha precipitat aquest dijous d’uns 12 metres entre uns panells publicitaris a l’Hospitalet de Llobregat (Barcelona). L’home ha resultat ferit i ha hagut de ser rescatat.

Els bombers van rebre l’avís sobre l’incident a les 10:06 h del matí. Ràpidament van desplaçar 5 dotacions amb autoescala i un helicòpter de rescat, que finalment va traslladar al ferit, en estat menys greu, a l’Hospital de Bellvitge, que es trobava aproximadament a un quilòmetre de distància.

Rescat de bombers en un accident laboral a l'Hospitalet
Els bombers han rescatat a un home que ha caigut d'uns 12 metres entre uns panells publicitaris | Bombers de la Generalitat

Rescat dels bombers que han traslladat al ferit en helicòpter a l'Hospitalet
Els bombers han rescatat al ferit i l'han traslladat en helicòpter a l'Hospital de Bellvitge | Bombers de la Generalitat

Segons informen els bombers des del seu compte de Twitter (@bomberscat), els fets van ocórrer al camí de Cal Pau Redó de l’Hospitalet, on l’operari estava treballant en un post publicitari.

Mor un treballador de 48 anys al Berguedà

El passat 30 de gener va succeir un accident laboral semblant al de l’Hospitalet però aquest va tenir un final fatídic. Un veí de Bagà, al Berguedà va morir mentre treballava en la reparació d’un mur.

Segons la policia, els fets van passar quan el treballador estava reparant el mur d'una finca del municipi i va caure accidentalment de la bastida des d'una alçada d'uns tres metres. Els serveis d'emergències no han pogut fer res per salvar-li la vida. Al lloc dels fets s'hi van traslladar diverses patrulles de la comissaria de Berga, dotacions de Bombers i unitats del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

També et pot interessar...

Condueix sense carnet, amb la ITV caducada i drogat a Lleida


Comentaris

envia el comentari