La Guàrdia Civil demana ajuda per identificar un home mort a Lloret de Mar

El jove va ser trobat a cala Boadella, amb un cinturó de pedres

El jove trobat mort a Lloret de Mar el 22 de juliol de 2018.
El jove trobat mort a Lloret de Mar el 22 de juliol de 2018 | Guàrdia Civil

La Guàrdia Civil ha demanat la col·laboració ciutadana per esbrinar la identitat d’un jove que va ser trobat mort a la cala Boadella, a Lloret de Mar. La troballa es va produir el passat 22 de juliol de 2018, quan un grup de banyistes va trobar el cadàver d’un noi jove, d’1,80 metres d’alçada i cabells rossos.

Després de comprovar que no es tractava d’un maniquí, els banyistes van informar la Guàrdia Civil, que va retirar el cadàver del jove -enfonsat amb un cinturó de pedres- i va iniciar una investigació per esclarir els fets per determinar les circumstàncies de la mort del jove.

El jove trobat mort a Lloret de Mar el 22 de juliol de 2018.
El jove trobat mort a Lloret de Mar el 22 de juliol de 2018 | Guàrdia Civil

 

El jutjat autoritza la difusió de les imatges del cos

Quinze mesos després, malgrat les proves d’ADN i les mostres de les empremtes dactilars, els investigadors no han pogut determinar la seva identitat, ja que el jove no consta en cap arxiu policial ni en els registres internacionals de persones desaparegudes. La policia local i els Mossos d’Esquadra tampoc han pogut trobar cap testimoni amb pistes sobre la identitat del mort.

Ara, la Guàrdia Civil ha obtingut l'autorització del jutjat de Blanes per difondre les imatges del cos als mitjans de comunicació, per tal que els ciutadans puguin oferir qualsevol mena d’informació sobre el jove. De moment, es desconeix qui és i per què va ser trobat mort al fons de la cala.

També et pot interessar...


Comentaris
Joaquim
Quin cas mes estrany!!!

envia el comentari