SOU FANS DEL CATALUNYADIARI:

💃 Doncs no us perdeu el nou grup de Facebook oficial. Informació i entreteniment a Facebook. FEU CLIC AQUÍ!

Llarga persecució de quatre cossos policials per detenir el lladre d'un cotxe que s'havia fugat a Lloret

L'home va ser detingut a Blanes, després que les unitats policials terrestres l'encerclessin en una rotonda
Un lladre va robar un cotxe a Lloret de Mar (Selva) i després va fugir | Twitter (@policiaSitges)

 

Un lladre va robar un cotxe a Lloret de Mar (Selva) i després va fugir. Fins a quatre cossos de policia local es van mobilitzar per enxampar-lo. Finalment, després de molts intents i d'un ampli dispositiu, els agents van aconseguir detenir l'home, que va ser traslladat juntament del vehicle sostret fins a la comissaria.

 

Els fets van succeir al voltant de les nou de la nit, a la població selvatana, quan un home va robar un Volkswagen Golf i va fugir. En adonar-se del robatori, de seguida, la Policia Local va posar en alerta als cossos policials dels municipis de la zona, Tordera i Blanes, per tal de detenir el delinqüent. 

 

Intervenció de quatre cossos policials

Es va muntar un control en una de les rotondes d'accés al municipi, del qual el lladre va aconseguir escapar, fugint en direcció Blanes. Va ser aleshores, al voltant de tres quarts de deu de la nit, quan van requerir assistència per part dels Mossos d'Esquadra. 

 

La policia local de Blanes va muntar un control a la rotonda del Mas Borinot, sense èxit, ja que pocs minuts després van localitzar el conductor al camí de Sant Pere del Bosc, al barri de Valldolig, on finalment va ser interceptat per quatre unitats terrestres de la policia local, segons informa 'El Gerió'. Finalment se'n van fer càrrec els Mossos, que el van traslladar a la comissaria amb el vehicle sostret.

 

També et pot interessar...