ENQUESTA

📊 Creus que haurien de concedir als presos catalans el règim de semillibertat?

La Guàrdia Civil requisa a Girona 50.000 articles falsos durant aquest 2019

El cos també ha intervingut sis tones de marihuana, dues de haixix i recentment ha desmantellat tres organitzacions criminals
La Guàrdia Civil ha intervingut un total de 50.000 articles durant aquest 2019 a Girona | Cedida

 

La Guàrdia Civil de Girona ha requisat el darrer any 48.552 articles falsificats, i que estan valorats en 4.000 euros al mercat. Aquesta xifra l'ha donat el cap del cos a Girona, Josep Antoni Esteve Folch, durant la celebració del Pilar que s'ha fet a la Comandància de la Guàrdia Civil a Girona.

 

Esteve també ha explicat que han requisat 25.445 plantes de marihuana, el què suposa sis tones d'aquesta droga, així com dues més d'haixix. Pel que fa al blanqueig de capitals, els agents han intervingut 236.000 euros sense que qui els duia en donés justificació. En total i pels diferents delictes s'han acabat detenint 287 persones el darrer any, 68 de les quals en tres operacions conjuntes amb la Gendarmeria francesa.

 

«Bona col·laboració» entre els dos cossos

En aquest sentit, el cap de la Guàrdia Civil ha destacat la «bona col·laboració» que hi ha entre els dos cossos i que es va mostrar en aquesta operació conjunta, que va permetre desmantellar tres importants organitzacions criminals relacionades amb el tràfic de drogues entre els dos països. Josep Antoni Esteve Folch també ha posat èmfasi en la detenció de deu persones que es dedicaven a fabricar cocaïna la setmana passada en una intervenció conjunta amb Vigilància Duanera.

  

  

«Amb el pas del temps, veureu que les vostres incerteses es convertiran en satisfaccions»

 

També et pot interessar...