Imatge del dispositiu que s'ha muntat per trobar l'home

Un home desapareix al mar i apareix en un prostíbul de la Jonquera

Els seus companys van ser els qui va donar la veu de l’alarma en veure que no sortia de l'aigua

Un dispositiu format pels Bombers de la Generalitat, la Guàrdia Civil, els Mossos d'Esquadra, la Policia Municipal de Roses i Salvament Marítim va estar buscant a un home que havia entrat al mar i no en sortia. Els fets van passar aquest dissabte a la tarda a la platja Gran de Roses, segons informa el mitjà ‘El Caso’.

Els companys van donar l'alarma en veure que no sortia

Els seus companys van ser els qui va donar la veu de l’alarma, eren un grup de camioners que feien nit a Figueres i havien decidit anar a Roses a banyar-se. El temps no acompanyava, i en veure que el seu company no sortia de l’aigua es van preocupar.

Els efectius d’emergència es van desplegar al voltant de la platja Gran de Roses amb helicòpters, embarcacions de salvament, especialistes dels Bombers, en definitiva,  es van activar tots els cossos operatius per trobar al camioner, el qual no donava senyals de vida.

Després de resseguir tota la badia de Roses, l’home seguia sense aparèixer i els agents desplegats ja no sabien què fer. Mentre esperaven l'arribada dels submarinistes del cos de Bombers, l'home es va posar en contacte amb els seus amics. Es veu que va  marxar de la platja, sense avisar, va agafar un taxi i va posar rumb a la Jonquera.

L'home anava amb banyador i samarreta

El taxista el va deixar davant d’un prostíbul, on tot decidit va entrar. En aquell local va ser on el van localitzar, després d’un intens dispositiu de recerca a la platja. L’home, qui anava amb banyador i samarreta,  va decidir que volia anar al prostíbul i amb les presses, no va pensar a avisar els seus amics, que l’estaven buscant, preocupats, a peu de platja.

També et pot interessar...