Un home mata el seu fill de 6 anys en abocar aigua bullent durant un exorcisme als Estats Units

El pare va afirmar que ho havia fet perquè el petit «tenia un dimoni dins», quelcom que havia descobert mentre el banyava

Exorcisme
Un home mata el seu fill de 6 anys en abocar aigua bullent durant un exorcisme | Catalunya Diari

Un home, de 31 anys i natural de Tucson (Alabama), s'enfronta a una condemna per assassinat en primer grau per abocar aigua bullent a la gola del seu fill, de 6 anys. El presumpte homicida ha al·legat que el menor estava posseït per «un dimoni» i requeria un exorcisme per expulsar-lo. Segons relata el 'Washington Post', l'acusat, Pablo Martínez, va sostenir el cap del petit sota l'aixeta d'una banyera durant 10 minuts, aproximadament, d'on rajava aigua molt calenta. Mentre ho feia, el germà de la víctima —també fill de Martínez— va sortir corrents i plorant, segons detalla la denúncia.

El pare «va veure una cosa dolenta» a l'interior del nen

En sentir els gemecs de la criatura, la mare, Romelia, va córrer fins al lavabo, on va veure la seva parella sostenint el fill sota l'aigua. Així mateix, va escridassar-lo perquè es detingués però ell va instar que «havia de fer-ho». La negativa va obligar Romelia a telefonar a un pastor però aquest no va contestar la trucada i va haver d'alertar el 911. La denúncia assenyala paral·lelament que, just abans de personar-s'hi la policia, la mare de la víctima va intentar-li realitzar maniobres de reanimació i va mullar-lo amb aigua freda.

Quan els agents van arribar al lloc dels fets, van trobar la parella a l'entrada de l'habitatge esperant-los. Posteriorment, durant l'interrogatori, el pare va afirmar que ho havia fet perquè el petit «tenia un dimoni dins». Quelcom que, segons la versió del progenitor, havia descobert mentre el banyava, quan va «veure alguna cosa dolenta» a l'interior del menor. 

Els exorcismes, una pràctica cada vegada més habitual

Malgrat que la història resulta d'allò més sorprenent, el cert és que creure en l'existència de possessions i exorcismes és una idea força habitual a Amèrica i, de fet, una enquesta realitzada per YouGov l'any 2013 va fer patent que un 46% dels americans creuen veritablement en la fiabilitat d'aquesta pràctica.

Però no només això, i és que al llarg dels darrers anys, la demanda d'exorcismes als Estats Units no ha parat de créixer.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari