Detinguts els dos sospitosos de la mort d'un home en una baralla a Santa Susanna

Amics de la víctima van trucar al 112 quan van trobar el cos de l'home estirat al mig del carrer | Els Mossos busquen dues persones que podrien estar relacionades amb la mort de l'home

Després de gairebé un mes d'investigacions,  els Mossos d'Esquadra han pogut detenir a dos sospitosos de la mort d'un home a Sant Susanna, al Maresme. Va ser la matinada del dissabte 11 d'agost que una trucada al 112 va alertar que un home de 53 anys estava estirat a terra davant d'un local d'oci, el Pub Jada, malferit. Tot i que encara estava en vida, l'home, veí de l'Hospitalet de Llobregat, va ser traslladat a l'hospital on va morir a causa de les ferides poques hores després. Els Mossos d'Esquadra van iniciar la investigació i  van resseguir la línia que va avançar CatalunyaDiari, que es tractava d'una baralla que s'havia iniciat en un bar d'aquest municipi.

Va ingressar a l'hospital i va morir hores més tard

Els efectius sanitaris van aconseguir estabilitzar-lo i el van traslladar a l'Hospital Germans Trias i Pujol de Badalona, on va morir hores més tard.  L'home presentava greus ferides de les quals no es va poder recuperar a l'hospital i quan van alertar als serveis d'emergències es trobava gairebé inconscient.

Els mossos de l'Àrea d'Investigació Criminal de la Regió Policial Metropolitana Nord s'han fet càrrec de la investigació per esclarir les circumstàncies dels fets, segons han informat en un comunicat de premsa aquest dilluns. Ara per ara es treballa amb una línia d'investigació que apuntaria la possibilitat que s'hagués produït una baralla relacionada amb un local d'oci  d'aquest municipi. Els agents apunten que la investigació pot ser llarga i que no es preveu que es puguin detenir persones aviat.

Els Mossos busquen dues persones

Els Mossos d'Esquadra busquen un grup de dues persones que segons els testimonis van participar en la baralla i que després van marxar del lloc dels fets. Els investigadors ara esperen poder tenir accés a l'autòpsia que es farà a la víctima per aclarir els motius de la mort i també s'està interrogant als coneguts de la víctima per saber com es va originar la baralla. Les ferides que tenia l'home no semblaven prou greus com per causar-li la mort; tenia la cara plena de sang i alguns cops pel cos, serà clau saber com va morir per seguir amb la investigació.