Un home perd part del coll i de l'esquena a causa d'un melanoma

S'ha sotmès a quatre intervencions quirúrgiques

Ryan Glossop
Ryan Glossop en una imatge que va compartir a les xarxes | Ryan Glossop - Xarxes Socials

Ryan Glossop, un ciutadà australià, es va sotmetre a diverses operacions per eliminar un melanoma —un càncer de pell que va desenvolupar-se a partir d'una piga. Malauradament, les intervencions quirúrgiques van provocar-li la pèrdua de gran part del coll i l'espatlla.  

Glossop va començar a preocupar-se fa un any quan va detectar una piga a la seva nuca. Després d'intentar extirpar-lo tres vegades, els metges van observar que les àrees properes eren estranyes i van determinar que la situació era d'urgència. Així mateix, el passat mes de maig es va sotmetre a una darrera operació —la quarta— en què van haver d'extirpar-li 40 cm de pell de les cames per realitzar-li un empelt.

Les cicatrius són força significatives

«Passar per alt això va ser aterridor al principi, però després, un cop que em van dir que podrien fer l'empelt i que em curaria, va ser més important lidiar amb el fet que tindria cicatrius bastant significatives», assegura l'home.

 

Segons comenta, la gent acostuma a creure que els melanomes són fàcils d'eliminar; no obstant això, ell mateix és una prova clara de què no és així. Glossop ha aprofitat el seu cas per sensibilitzar sobre aquesta malaltia i recalcar la importància de detectar-les i acudir al metge l'abans possible. En la mateixa línia, ha volgut mencionar la necessitat de protegir-se del sol amb cremes. 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari