Imatge de l'incendi a Àger el dilluns 18 de juliol.

Nou incendi a Catalunya: el tercer en les últimes hores i de molt difícil accés

L'incendi s'ha decretat a Àger, a la Noguera, en una zona de difícil accés

El Bages, el Solsonès i ara la Noguera. El dilluns està sent un autèntic infern per als Bombers de la Generalitat, que treballen a hores d'ara en fins a tres incendis diferents a Catalunya. 

El darrer, a Àger. L'avís de l'incendi s'ha rebut a les 15.10 hores i, segons expliquen des del cos, es tracta d'una zona de molt difícil accés entre la via del tren i una zona d'escalada. 

Ara mateix hi treballen 5 dotacions terrestres i set d'aèries. Els Bombers insisteixen en la dificultat de poder accedir en aquest foc en concret. 

Un segon incendi al Pont de Vilomara

Paral·lelament, els Bombers de la Generalitat treballen aquest dilluns a la tarda en un segon incendi prop del Pont de Vilomara (Bages), a la zona de l'antic abocador, situat al terme municipal de Manresa

Els serveis d'emergències han rebut l'avís al voltant de les 15.10 h per un foc que no estaria relacionat amb l'incendi declarat ahir diumenge, el qual ha cremat més de 1.600 hectàrees. Al nou foc, amb un potencial de 100 hectàrees, hi treballen set mitjans aeris i quatre dotacions terrestres, segons fonts del cos. 

A resultes de l'incendi, el Servei Català del Trànsit ha tallat la circulació de la C-16 entre Castellbell i el Vilar i Sant Fruitós de Bages.