Crema la fàbrica de Danone a Parets del Vallès

Quatre dotacions de Bombers extingeixen el foc

Un camió dels Bombers de la Generalitat
Quatre dotacions de Bombers extingeixen el foc | cedida

Els Bombers treballen aquest dimecres en un incendi a les instal·lacions de DANONE, situades al polígon Sector Autopista de Parets del Vallès (Vallès Oriental). En concret, s'hi han desplaçat quatre dotacions que, junt amb un equip intern, extingeixen el foc. Les flames s'han originat aquest matí en un quadre elèctric, a l'interior de l'empresa.

Jordi Seguer, alcalde de la localitat, ha informat dels fets a les seves xarxes socials i ha volgut aclarir que els treballadors de la planta havien estat evacuats a una zona de l'empresa on no hi ha afectacions, per a la tranquil·litat de tothom. A més, segons ha declarat la Policia Local, que també s'ha dirigit al lloc dels fets immediatament, l'incendi està ara mateix controlat.

Ensurt a Sitges per foc molt a prop de les cases

Un incendi, tot i no deixar ferits ni víctimes, sempre representa pèrdues i un gran ensurt. Aquest mateix dimarts se'n produïa un altre, en aquest cas forestal, al terme municipal de la vila de Sitges, a la comarca del Garraf.

L'aparatós foc obligava a interrompre durant una bona estona la circulació de trens principalment de la línia R2 Sud, però també de l'R13, l'R14, l'R15, l'R16 i l'R17. Per la seva banda, Protecció Civil informava de l'activació del pla d'emergències FERROCAT en prealerta. 


Comentaris

envia el comentari