Fotomuntatge d'un cotxe policial amb Emina Ilora, la jove de 15 anys desapareguda a Palma

Emina, la jove de 15 anys desapareguda a Espanya: «Inquietant i de màxima prioritat»

Emina Ilora porta en parador desconegut molt de temps i ningú sap què va poder passar amb ella

Emina Ilora Alice Winterbottom, una jove de tan sols 15 anys, ha desaparegut de manera misteriosa a l'illa de Palma. Els Agents del Cos Nacional de Policia han activat el protocol de desaparició i ja hi ha diverses quadrilles buscant la menor.

Emina Ilora és de nacionalitat britànica, però resideix a la capital balear des de fa molts anys i estava completament integrada en el veïnat. Però, les autoritats han trobat diversos obstacles en la investigació, ja que no saben per on començar a buscar.

La jove no tenia problemes amb ningú i gaudia d'una vida bastant discreta, així que de moment no han localitzat a cap sospitós. Per això, els mitjans locals s'han fet ressò de la notícia per intentar cridar l'atenció de la ciutadania.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Segons els experts, en aquests casos tan discrets el suport de la població és fonamental per obtenir resultats eficients. La noia fa molt temps que no dona senyals de vida i els seus afins estan començant a pensar que no tornaran a veure-la mai.

La família d'Emina ha perdut l'esperança perquè porten gairebé un mes sense tenir notícies d'ella, una cosa bastant estranya per a tothom. Tanmateix, els encarregats del cas estan interrogant a tots els que tenien relació amb ella, però encara no tenen cap teoria consistent.

Emina Ilora va ser vista per última vegada a l'agost

Els pares de la menor van posar l'assumpte en mans de la justícia el passat 31 d'agost d'aquest mateix any, data en la qual van saltar totes les alarmes. Feia massa hores que no tenien notícies de la petita, una cosa completament estranya en el seu comportament.

I és que Alice Winterbottom sempre s'havia caracteritzat per ser una nena responsable i centrada, per la qual cosa no era normal que desaparegués de sobte. Per aquest motiu, els progenitors van interposar la denúncia corresponent a la Prefectura Superior de Policia i des de llavors l'estan buscant amb fervor.

Tot i això, ja ha passat gairebé un mes des que les autoritats van posar-se al capdavant de l'assumpte, encara que lamentablement no han aconseguit cap resposta. Emina porta en parador desconegut massa temps i tothom que la coneixia està consternat.

Era una nena molt amable que sempre estava disposada a ajudar a tothom, així que ningú sap qui pot ser el responsable del drama. És més, la situació ha arribat a tal punt que han arribat a pensar que la noia va poder haver desaparegut per voluntat pròpia.

El diari digital 'Última Hora' ha cobert aquest succés des del primer moment i hi posseeix informació privilegiada. Així que, seguint les seves dades, la Policia Nacional considera que aquesta desaparició és «inquietant i de màxima prioritat».

La Policia Nacional ha prioritzat aquest succés

Emina Ilora ha mobilitzat Palma, ja que són conscients que el succés és un dels més estranys dels últims temps. Però alhora, el més important és que altres mitjans espanyols es facin ressò de la notícia perquè la recerca sigui més gran.

De moment les autoritats no descarten cap teoria, fins i tot es plantegen que la menor pugui estar en una altra ciutat d'Espanya o fora del país. No obstant això, no saben per on començar a buscar, malgrat que tenen els millors experts treballant en la desaparició.

Per això, preguen que qualsevol persona que tingui alguna informació rellevant es posi en contacte amb la sala policial balear trucant al 091, ja que la col·laboració ciutadana és fonamental en casos com aquest, tal com s'ha demostrat en anteriors successos.

Mentrestant, els investigadors estan reconstruint els fets, parlant amb l'entorn i tranquil·litzant a la família. Tot i que és una tasca complicada, s'han compromès arribar fins al final de l'assumpte per fer justícia.