Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Una ambulància amb dos tècnics del Sistema d'Emergènies Mèdiques (SEM)

Nou cas Sallent a Catalunya, un nen de 15 anys s'intenta suïcidar: «No paraven»

El nen va saltar des d'una altura de 14 metres i està viu «de miracle»

Impactant succés a La Ràpita. La família d'un nen de 15 anys de la capital del Montsià denuncia que el seu fill s'ha intentat suïcidar per ser víctima de burles a la seva escola. La notícia arriba tot just una setmana després de la tragèdia de Sallent, on dues nenes de 12 anys es van suïcidar a causa del bullying que patien a la seva escola. 

Segons avança EFE, el nen es va llançar el passat dilluns des del balcó d'un quart pis. L'adolescent, que pateix un grau lleu d'autisme, està hospitalitzat a hores d'ara. El nen, anomenat Pol, està viu «de miracle», segons la seva família.

«Miraculosament ha sobreviscut a una caiguda de 14 metres», diu el seu pare Joan Gual a través d'una carta a les xarxes socials. «Té braços, cames i dues costelles trencades, a més d'una vèrtebra trencada», explica. 

El pare ho denuncia a les xarxes socials

«No sé ni per on començar. La meva dona i jo estem passant els pitjors dies de la nostra vida. El nen té un grau d'autisme i dificultats per a relacionar-se amb la gent. Però és molt intel·ligent i s'assabenta de tot el que passa al seu voltant», diu el pare. 

«Vivim en un món on s'aplaudeix la mala gent i les persones sensibles, nobles i amb bon cor tenen les de perdre», diu. El pare considera que el seu fill no era víctima «directament» d'assetjament, però considera que «hi ha moltes maneres de fer sentir malament a les persones. Tot suma». 

Segons el pare, es referien al nen com «aquest tio és raro», «mira com es mou» o «no es relaciona amb ningú». 

      Imatge del logotip de WhatsApp     NOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades de CATALUNYA al WhatsApp!

Amb Sallent a la retina

El nen, de 15 anys, es va intentar suïcidar dilluns. Només 72 hores després del succés de Sallent, on dues nenes de només 12 anys es van intentar suïcidar. Una de les menudes, bessones, va morir i l'altra està encara en estat greu a l'hospital Parc Taulí de Sabadell

Al costat del balcó a través del qual es van llençar els Mossos d'Esquadra van trobar-hi dues cartes i dues cadires. Raó per la qual van descartar ràpidament la via criminal i van obrir la hipòtesi de la mort voluntària. Dies després, els Mossos van confirmar que es tractava d'un suïcidi. 

Una de les nenes havia demanat a l'escola que s'hi dirigissin amb nom de noi i aquest hauria estat un dels detonants perquè la nena, acompanyada de la seva germana, es volgués suïcidar.