Investiguen un possible cas de maltractament a un nadó de quatre setmanes a Girona

El petit va arribar a l'Hospital Josep Trueta amb lesions la nit de dimarts | La Generalitat investiga la família, que té més fills

Nou possible cas de maltractament d'un nadó a Catalunya, aquest cop a Girona. Segons informa aquest dimecres 'El Periódico', la Generalitat investiga, a través de la Direcció General d'Atenció a la Infància i l'Adolescència (DGAIA), els possibles abusos d'uns pares al seu fill de tan sols quatre setmanes. L'alerta s'ha donat a l'Hospital Josep Trueta de Girona, després que l'equip mèdic detectés lesions al cos del petit que es podrien relacionar amb el maltractament. 

El petit va arribar a l'hospital de nit, amb signes de maltractament

El nadó va arribar al servei d'urgències del mencionat centre hospitalari la nit de dimarts, entre les onze i les dotze. Després de la corresponent exploració mèdica, els sanitaris es van adonar que el seu cos presentava una lesió que es pot vincular amb un cas de maltractament, així com lesions més antigues.

Seguint els protocols aplicables en aquests casos, els metges van alertar els Mossos d'Esquadra, que es van posar en contacte també amb la DGAIA. En aquests moments, la Generalitat estudia la família, que té més fills i que podrien haver patit també maltractament. Cal dir però, segons el mitjà citat, que ni l'hospital ni tampoc la Generalitat han confirmat ni desmentit els fets. 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari