YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Una mare penja els seus fills petits després de buscar a Internet com fer-ho als Estats Units

La dona va dir que els seus fills s’havien suïcidat per patir assetjament escolar

Lisa Snyder ha estat detinguda per assassinar els seus dos fills petits als Estats Units
Lisa Snyder ha estat detinguda per assassinar els seus dos fills petits als Estats Units | PennLive

Una mare ha assassinat els seus fills menors d’edat als Estats Units. Concretament, el passat mes de setembre, a Albany Township (Pennsilvània), la policia va detenir a Lisa Snyder, de 36 anys, després de descobrir que havia penjat els seus fills, de 4 i 8 anys, d’una biga del sostre del soterrani de casa seva, tot i que en un primer moment va trucar a emergències, dient que se’ls havia trobat i que el nen gran patia assetjament escolar i havia intentat suïcidar-se en ocasions anteriors.

La dona va buscar com matar a Internet

Tanmateix, segons ha avançat ‘El Caso’ i altres mitjans locals, els policies no van creure la versió donada per Lisa i van investigar l’entorn dels menors i el seu centre escolar, descobrint que cap d’ells patia assetjament escolar per part dels seus companys i un testimoni els va informar que la mare no sentia gens d'interès ni afecte pels menors i es mostrava deprimida.

Així, els investigadors van inspeccionar les darreres cerques a Internet de la dona fins a descobrir que era l’autora de la mort dels dos nens, ja que havia estat buscant com matar, «Maneres efectives de penjar a algú», o el temps que triga una persona a morir si s’exposa al diòxid de carboni. A més, els agents també van trobar fotos de la dona practicant l’acte sexual amb el seu gos, per tant, també l’han acusada per aquest delicte, juntament amb l’assassinat dels seus dos fills.

La policia va investigar les cerques a Internet de l'acusada de matar els seus fills de 4 i 8 anys
La policia va investigar les cerques a Internet de l'acusada de matar els seus fills de 4 i 8 anys | New York Times

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari