La mare i el fill que es van suïcidar el passat dilluns tenien problemes psiquiàtrics i de ludopatia

La família del marit i pare de les víctimes nega qualsevol acusació de violència masclista
Un mare i el seu fill de Barcelona moren en caure al buit des d'un pont a Ourense
Una mare i el seu fill de Barcelona moren en caure al buit des d'un pont a Ourense | El Caso

 

La investigació del doble suïcidi de dos barcelonins a Galícia el passat dilluns, 5 d'agost, ha revelat nova informació de la mare i el fill que podrien ser transcendentals per tal d'esclarir els fets. Segons ha avançat 'el Mundo', l'Angelina i el Manel patien, més enllà de la presumpta persecució del marit i pare, problemes mentals rellevants: la mare tenia antecedents de ludopatia, i el jove tot un historial psiquiàtric força complex.

 

A més a més, tot i que des de la Comissaria de la Policia Nacional d'Ourense, responsable del cas, s'han negat a fer pública cap més nova informació, ha transcendit que tot i que la mare i el fill, de 70 i 27 anys respectivament, van relatar als serveis socials i a diversos cossos policials que havien patit amenaces per part del marit i pare, s'haurien negat a presentar cap denúncia.

 

La família del pare i marit nega qualsevol violència

Segons informa 'el Mundo',la família del marit i pare de les víctimes ha negat contundentment les acusacions de violència de gènere, una versió que faria més comprensible que els fugitius anessin a cercar ajuda a casa de la família de l'agressor, si bé no esclariria els fets.

 

Així doncs, els antecedents per ludopatia de la dona, i els problemes psiquiàtrics del fill compliquen encara més una explicació dels fets que resta plenament en mans de la Policia Nacional d'Ourense.

 

El Pont d'Ourense

Mare i fill es van llençar d'un pont de la localitat gallega d'Ourense el passat dilluns 5 d'agost a la una del migdia. L'Angelina, de 70 anys, i el seu fill Manel, de 27, es van llençar a l'asfalt de la carretera N-120, en una zona pròxima de l'estació d'autobusos de localitat. A hores d'ara encara no se sap per què sobre la passarel·la des d'on es van precipitar, van quedar les sabates i la bossa de la mare, així com la cartera del fill.

 

També et pot interessar...Comentaris

envia el comentari