Muntatge d'un camp de futbol i el jove Martín Nuñez.

Martín Núñez, el futbolista de només 20 anys que ha perdut la vida quan anava a un partit

El noi es dirigia a jugar un partit quan el seu cotxe va sortir de la via i va patir un fort impacte que li va provocar la mort abans d'arribar a l'hospital

Aquest cap de setmana han estat diverses les notícies tristes que per desgràcia s'han donat a conèixer en el món de l'esport. El dissabte, la mort del pilot Dean Berta Viñales deixava commocionat tot el món de les motos. A més, poc abans s'havia conegut també la mort d'un nen de tan sols nou anys quan sortia del seu entrenament. Es tracta d'un prometedor jugador de futbol base de Canàries.

L'endemà, la tragèdia colpejava de nou l'esport, i de nou per la pèrdua d'una persona massa jove. I és que un noi de tan sols vint anys d'edat ha mort en un accident a la carretera. Es tractava d'un jove futbolista, Martín Núñez, jugador i entrenador de l'equip CD Juventud Rondilla, de la província de Valladolid, a Castella i Lleó. Va perdre la vida aquest diumenge al migdia, quan anava en cotxe cap a un partit i va patir un accident a la localitat de Villanueva de los Infantes.

L'accident es va produir quan passaven vint minuts de les tres del migdia. El cotxe hauria sortit de la via, cosa que hauria provocat que el cotxe bolqués i impactés contra una estructura, al quilòmetre 22 de la via VA-140. Els testimonis que circulaven per la carretera van alertar immediatament els serveis d'emergències del sinistre, que s'ha considerat greu.

Una UVI mòbil de Sacyl es va desplaçar fins al punt exacte de l'accident i va fer les primeres tasques d'atenció a la víctima, que va ser traslladada a l'Hospital Clínic Universitari de Valladolid. Malgrat tot, la gravetat de l'estat del jove era tan greu que no se li va poder salvar la vida, i va morir a la mateixa ambulància en què era traslladat.

Missatges de condol i comiat per a Martín i la seva família

En un primer moment, es va saber la notícia de l'accident a la carretera, i poc després, es va saber qui n'era la víctima. Aquest fet va trasbalsar els coneguts i l'equip de futbol. De fet, el mateix club va informar de la notícia amb un missatge emotiu i una fotografia del noi. «Seguim sense creure'ns la notícia que ens ha arribat. Amb el cor a la mà lamentem la pèrdua del nostre jugador i entrenador Martin Nuñez, que ha patit un accident de trànsit anant a el partit d'avui i ens ha deixat», publicaven.

Segons s'ha pogut saber, els companys del futbolista es van preocupar quan el jove no va arribar al partit. «No va venir al partit que teníem a Valladolid i ens vam preocupar, perquè era un xaval molt responsable», han assegurat. Els companys han assegurat que era molt estimat per tots, responsable i vinculat al seu club. No només com a futbolista, sinó també com a entrenador.

Després de la seva mort i el missatge en xarxes del Joventut Rondilla, molts altres equips de futbol van voler enviar el seu condol a la família i amics.