Cotxe de policia dels Estats Units

Mata els seus pares i germana petita amb 15 anys i penja les fotos a les xarxes

William Quince Colburn assassina la seva família, passeja els seus cossos i després se suïcida

Estats Units s'ha despertat amb una notícia que ha sorprès el món. Un jove de 15 anys ha assassinat la seva família i ha publicat les imatges dels cadàvers. 

El menor, la intimitat del qual es vol protegir, es va suïcidar després de cometre el crim. Els experts creuen que el detonant va ser un desequilibri mental per cridar l'atenció.

El criminal tenia antecedents per ser una persona violenta i conflictiva, de fet havia organitzat un tiroteig dies abans d'atacar la seva família. Seguint la informació proporcionada pels mitjans locals, estava obsessionat per «continuar amb la seva matança» i així ho va fer saber.

Després, va atacar les mascotes que tenia, un parell de gossos de qui també ha publicat els cossos sense vida a les xarxes. En un primer moment,  van estudiar la possibilitat que hi hagués algú que manipulés el jove per aprofitar-se dels seus impulsos criminals.

Les autoritats d'Aransas Pass revelen que el tenien fitxat, ja que no era la primera vegada que protagonitzava un episodi violent. No obstant això, ningú s'imaginava que arribés a presumir de la seva violència davant de centenars de seguidors.

Segons 'La Razón', el menor va compartir tots els detalls de l'assassinat en una xarxa molt popular als Estats Units: Discord. Els veïns, que mai han parlat bé del nen, han quedat bocabadats.

El jove assassí va fugir del lloc del crim

El protagonista va posar fi a la vida de la seva germana, dels seus pares i dels gossos, en va fer fotografies i va fugir de casa. Les autoritats no van trigar a localitzar-lo, encara que no esperaven que els fets es desenvolupessin d'una manera tan escabrosa.

El menor tenia pensat suïcidar-se després de tot, així que es va dirigir fins a un aparcament de caravanes per dur a terme el seu pla. Abans, va publicar tot el que havia fet per tal de presumir del crim que acabava de cometre.

Els periodistes nord-americans revelen que l'assassí respon al nom de William Quince Colburn, encara que no han donat més dades. El que sí que han explicat és que va estar a punt de ser detingut, però es va suïcidar abans que la justícia l'enxampés.

Els investigadors el van trobar en un pàrquing anomenat Arjansas Oaksl, dins d'un vehicle. Quan la policia el va cridar perquè sortís, es va disparar amb una arma de foc i va posar fi a la seva vida.

«Va pujar al vehicle i de seguida va penjar les imatges a les xarxes socials. Aleshores, els agents van sentir un tret i el soroll d'una persona caient a terra», informen les fonts oficials.

William Quince Colburn va passejar el cadàver dels seus pares

William Quince tenia la macabra obsessió de presumir del delicte que havia comès, així que va passejar els cadàvers per tot el veïnat. Les autoritats el van localitzar massa tard, ja que tot just estava a punt de suïcidar-se. 

Després de sentir el soroll, van entrar a la caravana i van descobrir els quatre cadàvers de la família i dos dels gossos. El menor no estava inscrit en cap de les escoles locals, de manera que creuen que els pares havien renunciat a ell fa molt de temps.

La premsa investiga una dona que assegura ser la germana gran del jove, tot i que l'han posat en dubte. Segons explica, no s'esperava que Colburn tingués aquests instints.

Els usuaris de Discord van avisar que el jove volia organitzar un tiroteig en una escola propera a casa seva. William Quince estava en el punt de mira de la justícia, però lamentablement no el van aturar a temps.