Mor amb només 41 anys l'actor Sebastian Ferrat per un bacteri al menjar

Es va infectar el passat octubre menjant carn de porc en mal estat

Sebastian Ferrat
L'actor era conegut pel seu paper a 'El señor de los cielos' | Xarxes socials

Tràgica mort de l'actor Sebastian Ferrat amb només 41 anys. Aquest intèrpret mexicà, conegut per haver participat en serials com 'El señor de los cielos', va perdre la vida aquest diumenge després de no superar una infecció per un bacteri que va contraure menjant carn de porc en mal estat. 

Els mitjans del país americà explicaven que el passat mes d'octubre van començar els rumors sobre el seu mal estat de salut. Ferrat, però va desmentir la notícia a les xarxes: «Estic bé no es preocupin, només una mica allunyat de les xarxes, mil gràcies pel seu suport i comentaris». 

Setmanes en coma a l'hospital

Tot i això, les mateixes fonts expliquen que Sebastian Ferrat va estar ingressat a un hospital de Mexicali i que arribar a estar en coma. En la seva estada hospitalària, no hauria rebut visites d'amics ni coneguts per voluntat de la família d'accelerar la seva recuperació. 

La causa de la mort de l'actor seria una cisticercosi, causa per ingerir unes larves que es localitzen a la carn de porc mal cuinada o en mal estat. Aquesta malaltia acaba provocant quists per tot el cos, fins i tot al cervell. 

Les xarxes socials s'han omplert de missatges de condol per la família i amics i en record a un dels actors mexicans més coneguts. 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari