Skilyr Hicks

Mor una concursant de Got Talent' amb només 23 anys

Skilyr Hicks va estar a la presó i tenia problemes amb certes substàncies

Skilyr Hicks, exconcursant de la versió estatunidenca de 'Got Talent', ha mort amb tan sols 23 anys aquest passat dilluns en unes circumstàncies esborronadores. La jove ha estat trobada sense vida a la casa d'una de les seves grans amigues. Les autoritats estan investigant el succés, i la família de l'artista està rebent la col·laboració de diversos periodistes estatunidencs per ajudar en el procés.

Skilyr Hicks va demostrar que tenia un gran talent per al món de la música des que era una nena. Jodi, la seva mare, ha concedit una entrevista a 'TMZ' per explicar com van ser els seus últims anys de vida. Patia problemes psicològics i patia certes addiccions.

La cantautora va concursar a la vuitena edició d''America's Got Talent' el 2013 i la seva intervenció va tenir força repercussió i bona valoració. Des de llavors, Hichs ha treballat i «s'ha guanyat la vida a través de la música», segons la seva mare, fent espectacles i component cançons.

Skylir Hicks
Skilyr Hicks havia triomfat a la televisió | LND

Els mitjans dels Estats Units estan seguint aquesta notícia molt de prop, encara que prefereixen ser prudents perquè no oferir informació falsa. La família i l'entorn col·laboren en la investigació, però ningú s'atreveix a parlar-ne obertament. Sembla que Hicks tenia una vida força complicada i que no havia pogut solucionar determinats problemes.

Els fets han succeït a Libertly, una ciutat situada a Carolina del Sud, però la notícia no ha trigat gaire temps a transcendir a tot el país. Segons els experts, era una jove amb molt de potencial i la seva carrera es preveia que seria tot un èxit. Des de la primera intervenció televisiva no ha deixat de créixer i de rebre crítiques positives.

Skilyr Hicks havia estat a la presó

Skilyr, nativa de Carolina del Sud, va passar una temporada a la presó el 2017 per agredir tres membres de la seva família en estat d'ebrietat. Però aquest no ha estat el seu únic litigi que ha tingut amb la justícia americana. El 2018 va ser arrestada a Ohio per consumir alcohol al via pública.

Skilyr Hicks
La cantant va tenir problemes psicològics | Instagram

La primera cançó que Skilyr va interpretar a 'America's Got Talent' va ser 'Second Chance', un tema que va ser bastant reproduït per mitjans locals. Ella mateixa escrivia els textos de les seves obres. Tot i això, els jutges de l'esmentat concurs van decidir eliminar-la abans de la gran final, cosa que, tanmateix, no va afectar gens la seva carrera artística.

La jove cantautora va concedir una entrevista a la televisió americana en què va revelar que havia perdut el seu pare abans de fer-se famosa. Aquest succés i els problemes amb la justícia van deixar una empremta inesborrable a la seva vida i les seves cançons en van ser testimoni. Narrava les seves vivències personals en molts temes, que solien ser força aplaudits pel públic.