Una ambulància del Servei d'Emergències Mèdiques (SEM), durant un operatiu a Salou, al Tarragonès

Mor un conductor atropellat pel seu propi autobús desfrenat a Barcelona

Ets fets van passar al districte de Sarrià quan, per causes que es desconeixen, el conductor de l'autobús va sortir del seu vehicle

Tragèdia a Barcelona. El xofer d’un autobús ha mort atropellat pel seu propi vehicle al districte de Sarrià-Sant Gervasi de la ciutat comtal. Segons avança ‘Tot Barcelona’, els fets van tenir lloc el passat dijous, 8 de juliol, a les 17.30 hores de la tarda al carrer de Jesús i Maria. L’autocar, que estava estacionat, es va desfrenar i va envestir l’home, que va quedar ferit greu.

La víctima, que tenia 42 anys, va sortir de l’autobús per causes que encara s’estan investigant, va morir a l’hospital minuts després.

Fins al punt del tràgic succés s’hi van desplaçar diverses unitats de la Guàrdia Urbana de la ciutat comtal i del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). Ara, la Guàrdia Urbana de Barcelona s’han fet càrrec de la investigació dels fets.

Des de l’Ajuntament de la capital catalana lamenten la tragèdia i donen el seu condol a amics i familiars del conductor. Amb aquesta ja són 10 les víctimes mortals a Barcelona en aquest any 2021.

Gran ensurt: Perd el control del cotxe i s’endú tot el que hi ha per davant

Es tracta del segon succés negre de les darreres hores a Barcelona. Aquest divendres al matí, dia 9 de juliol, un cotxe ha envaït la vorera, enduent-se per davant tot el que hi havia al seu pas, tal com ha explicat 'betevé'.

Tot i l'espectacularitat de l'accident, per sort no s'han hagut de lamentar ferits. La Guàrdia Urbana de la capital catalana ja investiga les possibles causes de l'incident que s'ha produït a la Gran Via.

A més a més, cal destacar que en l’accident l'home s'ha endut per davant bona part dels arbustos i vegetació que hi ha a la mitjana d'aquest carrer de la capital de Catalunya.

A més, també ha causat danys materials en una paperera i un semàfor, que es trobaven en la trajectòria que ha seguit el conductor del vehicle accidentat.

Finalment, però, des de l'Ajuntament de Barcelona han explicat que no s'han hagut de lamentar ferits després de l'incident. Ara, la Guàrdia Urbana investiga les causes d'un sinistre que ha cridat l'atenció dels vianants de la zona.