Dos agents i un vehicle de la Policia Nacional

Mor un home de 36 anys a Espanya a mans de l'ex de la seva parella

Wilber de Jesús ha rebut dues punyalades letals en un bingo de València

Wilber de Jesús, un home que va rebre diverses punyalades dissabte passat a València, no ha superat les lesions i ha mort. L'agressió es va produir a l'avinguda Paset Aleixandre, en mans de l'excompany sentimental de la parella de la víctima. L'home va rebre dues estocades que li van provocar un esquinç intern difícil de guarir. Abans de la seva arribada a l'Hospital La Fe, ja havia perdut una gran quantitat de sang, donat el fet que una de les ganivetades li va perforar l'artèria aorta.

L'home va ser intervingut d'urgència, però el doble apunyalament havia danyat zones bastant complicades i afectat òrgans vitals. Una de les millors amigues de la víctima ha parlat amb la premsa per intentar fer justícia i honorar la memòria de Will. «Era una persona que no es posava en problemes amb ningú, ha estat un assassinat», comença dient aquesta dona en un mitjà local.

«Els metges ens havien dit que li quedaven hores de vida, que si se salvava seria un miracle, i per desgràcia no ha estat així. Podia haver estat encara pitjor, no un, sinó dos morts si arriba a enxampar-la a ella també», conclou la mateixa dona.

L'assassí de Wilber de Jesús també volia matar la seva exparella

El Grup d'Homicidis de la Policia Nacional està seguint una línia d'investigació bastant segura i ja ha obtingut els primers resultats. L'entorn de la parella està convençut que l'assassí volia acabar amb els dos, ja que així ho havia manifestat en diverses ocasions. Ever Jaison, autor del crim, està detingut des que es va produir el succés i el jutge està cada vegada més a prop de dictar sentència. Segons fonts policials, ell té una lleu ferida a la cama, superficial i gens preocupant.

L'homicida li havia comunicat als seus amics propers que volia assassinar la parella i els va estar buscant durant un temps. Per fortuna únicament va trobar a Wilber. També d'origen colombià, té 40 anys i va estar assetjant a la seva exparella durant setmanes. Tenen en comú un fill de cinc anys, que va arribar a espantar-se davant la insistència de Jaison.

El proper 7 d'octubre ambdós progenitors estan citats a un judici per discutir sobre la custòdia de la petita, assumpte que està pràcticament resolt després de l'homicidi. Tant la família de la víctima com els cercles pròxims de l'exnòvia i de l'agressor estan destrossats i terroritzats.

Ever Jaison va amenaçar la seva ex amb un ganivet

La parella de la víctima mortal es va separar d'Even Jaison fa tres anys, encara que mai ha aconseguit deslliurar-se d'ell i sempre ha viscut acovardida per la seva presència. El jutge va dictar una ordre d'allunyament després que l'agressor amenacés la mare del seu fill amb un ganivet. Fa menys d'una setmana el va veure rondant pels voltants del seu domicili, tot i que no el va denunciar per por i per protegir el petit.

La dona havia quedat amb Wilber a les portes d'un bingo situat a l'avinguda Paset Aleixandre. Per fortuna es va retardar uns minuts, ja que l'homicida va aprofitar aquesta circumstància per donar-li dues punyalades a la víctima. El succés es va produir a les 12:45 hores de dissabte, a plena llum del dia, mentre desenes de testimonis presenciaven el que estava passant. Gràcies a aquest detall, les autoritats compten amb una infinitat de proves per fer justícia, a més de les gravacions de les càmeres de seguretat.