Diverses unitats del SEM treballen en un carrer a plena llum del dia

Mor un altre home en un accident laboral: És la 4a mort de la setmana a Catalunya

Setmana tràgica a Catalunya pel que fa als accidents laborals

Setmana negra pel que fa als accidents laborals a Catalunya. En un inici d'agost tràgic, aquest divendres a la tarda, dia 6 d'agost, s'ha confirmat una nova víctima que ha perdut la vida mentre treballava. No s'ha completat ni la primera setmana de mes i ja són 4 les persones que han mort en accidents laborals a Catalunya.

Aquest divendres s'ha confirmat la mort, ahir dijous, d'un home de 54 anys i veí de Cornellà quan es trobava treballant a Esplugues de Llobregat. L'home en qüestió treballava fent el manteniment en un ascensor quan es va quedar atrapat en un accident que li va acabar comportant la mort.

Així doncs, aquest operari s'afegeix a la trista llista de persones que han perdut la vida en accidents laborals aquesta setmana a Catalunya. Dilluns dia 2, un treballador de manteniment de carreteres va ser envestit per un repartidor a l'A-7. El mateix dia, un altre home va morir després que li caigués la teulada a Bellver de Cerdanya mentre treballava. Finalment, un jove de 28 anys va perdre la vida dijous, dia 5 d'agost, en una pedrera de l'Alt Urgell.

4a víctima mortal de la setmana en accidents laborals a Catalunya

Ahir dijous, dia 5 d'agost, va morir un home mentre treballava fent treballs de manteniment en un ascensor. Els fets van tenir lloc a la tarda a Esplugues de Llobregat, quan l'operari va quedar atrapat en un ascens d'una finca de veïns en el qual treballava. L'home tenia 54 anys i era veí de Cornellà.

Fins a la finca s'hi van desplaçar diversos cossos d'emergències com el Sistema d'Emergències Mèdiques de la Generalitat (SEM), els Mossos d'Esquadra i la Policia Local d'Esplugues. Tot i això, quan van arribar al lloc dels fets, no van poder fer res per salvar-li la via, ja que ja havia mort.

Després dels fets, es va obrir ràpidament una investigació per part de la Unitat d’Investigació de la comissaria de Cornellà de Llobregat. A la vegada, es va posar el cas en coneixement del Jutjat d’Instrucció en funcions de guàrdia d’Esplugues de Llobregat i del Departament d’Empresa i Treball.