El músic Sergi Sempere

Mor massa jove el músic espanyol Sergi Sempere

Sergi Sempere ha mort després de patir un greu accident als Alps

Sergi Sempere, un conegut músic de 30 anys, ha mort en un terrible accident mentre escalava una muntanya. Els fets han succeït als Alps, concretament a Mont Blanc, i la família de la víctima està destrossada.

Sergi era un gran aficionat a aquest esport, així que va viatjar a una de les millors zones on podia practicar-lo per passar uns dies. Ningú esperava que l'excursió tingués aquest desenllaç, i molts menys, els companys que estaven amb ell.

La seva trajectòria artística estava travessant un moment molt bo i era qüestió de temps que seguís creixent com a professional. Lamentablement, no complirà tots els seus somnis, encara que el seu entorn està tranquil perquè va morir fent el que més li agradava.

Sergi Sempere tenia un esperit aventurer que li va permetre viure milers de batalles, una cosa que omple d'orgull als que van estar a prop seu. El món de la música s'ha vestit de dol per donar l'últim adeu a una jove promesa que prometia triomfar en l'espectacle.

Sergi Sempere deixa sense alè la seva família: «Pèrdua terrible»

El músic alcoià va morir dimarts passat, tot i que els mitjans han trigat diversos dies a fer-se ressò de la notícia. Segons han publicat, la premsa ha intentat que la família assimilés el drama abans de compartir-lo amb el públic.

La Unión Musical de Alcoy, grup que va marcar la trajectòria de Sergi, està commocionat, ja que han perdut a un dels grans. «Estem en xoc, és una pèrdua terrible», comenta visiblement emocionat el president de la societat.

Alfonso Yépez, líder de la banda, revela que el músic sentia passió pels seus orígens professionals i que sempre que podia actuava a la Unión. Els camins de la vida l'havien portat a fer arrels a Ginerba, encara que visitava Alcoi amb freqüència.

Sempere va marxar de la seva ciutat per triomfar a l'estranger i la veritat és que va aconseguir tenir un gran protagonisme. El 2017 es va establir a Suïssa, país en el qual exercia com a solista de timbal a la Cambra de Ginebra.

Sergi Sempere va morir sense que els metges poguessin fer res

Fonts pròximes al cas han transmès una informació esfereïdora: el jove músic va tenir un accident a la muntanya i ningú va poder fer res. Els fets van passar en una zona de difícil accés, per la qual cosa les autoritats van trigar a poder assistir-lo.

Sergi va morir gaudint del muntanyisme, una de les seves grans passions, cosa que ha alleujat als seus éssers estimats. El mes vinent compliria 31 anys i havia planejat celebrar-los acompanyat de les persones més especials de la seva vida.

Durant l'últim any havia concentrat tots els seus esforços en un mateix objectiu: fer muntanya pels Alps. Va aconseguir coronar el Mont Blanc, però al descendir va tenir el dramàtic accident que va acabar amb el seu prometedor futur professional.

Un helicòpter es va desplaçar fins a la zona de rescat. Tot i això, va tenir molts problemes per arribar on estava Sergi Sempere. Per desgràcia no va sobreviure. Els seus amics es consolen pensant que sempre tindran alguna cosa d'ell: el seu llegat musical.

La Unión, el grup a què tant d'afecte tenia, està preparant una sèrie d'esdeveniments per commemorar la seva trajectòria. El cos no podrà ser repatriat fins d'aquí a una setmana, així que la seva família no podrà acomiadar-se d'ell de forma immediata.

La notícia ha transcendit. La premsa li ha rendit un particular homenatge recordant la seva trajectòria musical, cosa que sempre serà un orgull per al seu entorn.