Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Dos agents dels Mossos d'Esquadra vigilen la zona, 2020

Mor un motorista en un accident a la C-58 a Sabadell

Amb aquesta són 54 les víctimes en el que va d'any a la xarxa viària interurbana de Catalunya

Dos agents dels Mossos d'Esquadra vigilen la zona, 2020
Un motorista ha perdut la vida després de sortir-se de la via a Sabadell | Mossos d'Esquadra

Tràgic començament de la que serà una 'operació sortida'  molt diferent de les que es recorden en el passat, i que ha començat aquest divendres amb la segona quinzena de juliol. Tot i que es recomana a la majoria de població no desplaçar-se si no és estrictament necessari, són molts els vehicles  que han decidit sortir a la carretera.

Aquesta tarda de divendres el conductor d'una motocicleta  ha mort  en un accident  de trànsit al quilòmetre 11 de la carretera C-58, a Sabadell. Els fets han tingut lloc cap a les set de la tarda, quan per causes que encara s'investiguen el motorista  ha patit una sortida de via i ha caigut des d’una rotonda al lateral de la  C-58, en sentit Manresa.

A conseqüència de l’accident, la persona ha mort. Arran de la incidència, s’han activat tres patrulles dels Mossos d’Esquadra, dues dotacions dels Bombers de la Generalitat i dues ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

Una 'operació sortida' diferent

Aquest accident  ha succeït durant el mateix dia que comença l' 'operació sortida' de la segona quinzena de juliol, tot i que amb noves recomanacions i restriccions. Tot i les diverses alertes del Govern català, desenes de vehicles han col·lapsat les rondes de Barcelona per poder sortir de la ciutat. 

Quim Torra ha recordat a la població que intentin limitar els desplaçaments innecessaris, sobretot a la zona de Barcelona  i la seva àrea metropolitana. Segons s'han pogut veure en diverses fotografies, són poques les persones que estan seguint les recomanacions i no viatgen a la seva segona residència. Precisament la  C-58, on ha mort el motorista  després de sortir de la via, ha estat una de les vies més retingudes durant aquesta tarda de divendres.