SOU FANS DEL CATALUNYADIARI:

💃 Doncs no us perdeu el nou grup de Facebook oficial. Informació i entreteniment a Facebook. FEU CLIC AQUÍ!

L’assalt a una granja a Osona provoca la mort d’un centenar de conills

L’estrès va provocar l’avortament i el trencament de la columna vertebral de moltes conilles
Després de l'assalt animalista a la granja de Vilaró de Tarrés, ha mort un centenar de conills | Pixabay

 

Un centenar de conills ha mort després de l’assalt animalista a la granja de Gurb, a Osona. Concretament, els fets van tenir lloc el passat diumenge a la granja de Vilaró de Tarrés, quan un grup d’activistes del col·lectiu ‘Meat The Victims’ va entrar-hi i van robar catorze animals. Tanmateix, l’estrès ha provocat que algunes mares patissin avortaments i trencaments d’esquena.

 

Les conilles reproductores són molt susceptibles

Segons ha explicat ‘Nació Digital’ després d’accedir al document veterinari, l’assalt a la granja ha provocat una sèrie de conseqüències entre les quals hi ha la mort de cinc conilles gestants de 29 dies i l’avortament de tres més, juntament amb el trencament de la columna vertebral de dues conilles gestants i lactants: «Les conilles reproductores són animals molt susceptibles a sorolls i estressos».

 

A més a més, els activistes van robar 14 conilles de les quals vuit eren gestants i lactants, i les altres sis, gestants. Com a conseqüència, nou conillets amb només quinze dies de vida han estat sacrificats en perdre la mare, juntament amb nou llorigades de deu conillets cadascuna. En total, s’han sacrificat gairebé cent conillets.

 

A l’informe dels veterinaris també es detalla la quantitat de conills que hi havia a la granja el dia que els activistes la van assaltar. En total hi havia 700 a les quals els faltaven només tres dies per donar a llum i unes altres 800 gestants de cinc dies.

 

També et pot interessar...