YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

L’assalt a una granja a Osona provoca la mort d’un centenar de conills

L’estrès va provocar l’avortament i el trencament de la columna vertebral de moltes conilles

Després de l'assalt animalista a la granja de Vilaró de Tarrés, ha mort un centenar de conills
Després de l'assalt animalista a la granja de Vilaró de Tarrés, ha mort un centenar de conills | Pixabay

Un centenar de conills ha mort després de l’assalt animalista a la granja de Gurb, a Osona. Concretament, els fets van tenir lloc el passat diumenge a la granja de Vilaró de Tarrés, quan un grup d’activistes del col·lectiu ‘Meat The Victims’ va entrar-hi i van robar catorze animals. Tanmateix, l’estrès ha provocat que algunes mares patissin avortaments i trencaments d’esquena.

Les conilles reproductores són molt susceptibles

Segons ha explicat ‘Nació Digital’ després d’accedir al document veterinari, l’assalt a la granja ha provocat una sèrie de conseqüències entre les quals hi ha la mort de cinc conilles gestants de 29 dies i l’avortament de tres més, juntament amb el trencament de la columna vertebral de dues conilles gestants i lactants: «Les conilles reproductores són animals molt susceptibles a sorolls i estressos».

A més a més, els activistes van robar 14 conilles de les quals vuit eren gestants i lactants, i les altres sis, gestants. Com a conseqüència, nou conillets amb només quinze dies de vida han estat sacrificats en perdre la mare, juntament amb nou llorigades de deu conillets cadascuna. En total, s’han sacrificat gairebé cent conillets.

A l’informe dels veterinaris també es detalla la quantitat de conills que hi havia a la granja el dia que els activistes la van assaltar. En total hi havia 700 a les quals els faltaven només tres dies per donar a llum i unes altres 800 gestants de cinc dies.

També et pot interessar...


Comentaris
pepeo
Una forta multa, fichats com a delincuens, i pagar de la seva buchaca danys i perjudicis cada un dells, avans de tornari ,si pensarien dos cops.
Maria
Si se sap qui son hi han aue son extrangers multa per desperfectes i fora expulsat que al seu pais no o faran Venen aqui a armar metde
Monica
En aquest col.lectiu se li pot perdonar? Que treballin més i que deixin els animalets en pau. Encara no sé com aquesta secta esta al carrer. Jo els dono de mejar...si i tant..peró heces.
Maria Mercè
Són una colla de pocasoltes delincuents, escalfar els ànims sigui de la manera que sigui. El cap i els seguidors d'aquesta secta que el pisin a treballar a les granges que ha estat perjudicant per aixi d'algunaanera pagar els perjudicis que ha'n comès
Yusi
Totalment a favor de "meat the victims". Els conills, haguessin entrat o no dins la granja haguessin mort perque algun humà sel menjes No se que es més inhuma.

envia el comentari