Familia de Blanca Ochoa

Els familiars de Blanca Fernández Ochoa valoren escampar les seves cendres a Siete Picos

Arran de la complexitat de l'autòpsia, és possible que s'ajorni el funeral, que tenia com a data prevista avui divendres, 6 de setembre

La família de Blanca Fernández Ochoa  valora portar les seves cendres a Siete Picos, el paratge natural preferit de l'atleta. Pel que ha declarat Adrián Federighi, el seu cunyat, la funerària ha oferit rendir tribut a la medallista d'una manera «legal i biodegradable». No obstant això, l'última paraula la tenen els fills, qui, segons Federighi, estan «molt afectats».

La complexitat de l'autòpsia ha provocat un ajornament de les exèquies, que s'havien de celebrar avui. Així mateix, és possible que el funeral s'ajorni fins al pròxim diumenge i, malgrat assegurar que l'autòpsia sortiria a la llum avui, podria ser que s'obtinguin els resultats finals dissabte.

No hi haurà límit d'assistència al funeral

En aquesta línia,  la família ha decidit no limitar l'assistència al tanatori, que se celebrarà en una sala reservada de Cercedilla. «Volem que vingui tot el poble si vol, doncs es van implicar en la seva recerca», assenyalava Federighi emocionat per l'impressionant «solidaritat mostrada per la gent» en la col·laboració entre la Comunitat de Madrid, les forces de seguretat i salvament i els consistoris dels pobles veïns. «No ho oblidarem mai», reconeix en veu de tota la família. 

Malgrat que les proves forenses encara no han determinat que el cadàver correspongui a Blanca Fernández Ochoa, això no suscita conjectures, ja que Lola, la seva germana, va reconèixer-la en veure la seva roba, la motxilla que duia i la medicació per a tractar el trastorn de bipolaritat que patia. 

També et pot interessar...