Un control dels Mossos d'Esquadra per evitar que la gent se salti el confinament durant el cap de setmana  a Cassà de la Selva

Arresten l'home que va ruixar amb sosa càustica l'exparella i la filla d'aquesta a Sant Feliu de Guíxols

L'home estava en cerca i captura des del passat dilluns

Els Mossos d'Esquadra  han arrestat a primera hora d'aquest dimecres l'home que va ruixar amb sosa càustica la seva exparella i la filla d'aquesta, menor d'edat, el passat dilluns a Sant Feliu de Guíxols Girona). La dona va ser ingressada amb cremades molt greus, amb afectació important als ulls, mentre que la seva filla, de cinc anys, va patir lesions de poca intensitat a la boca.

L'agressor, de 45 anys, va fugir  després de l'atac i el jutjat d'instrucció 3 de la localitat, amb competència en matèria de violència sobre la dona, havia ordenat la detenció de l'home i va acordar una ordre de protecció a les víctimes mentre se segueix el procediment.

Segons informació facilitada pel TSJC, hi ha un historial de denúncies creuades entre l'agressor, la dona i el marit d'aquesta. Entre ells, una denúncia que el 30 de maig va interposar la dona contra l'atacant per coaccions. El jutjat d'instrucció número 2 va desestimar una ordre de protecció «perquè no es donaven les exigències per adoptar-la».

L'infern viscut per la dona agredida

Segons publica aquest dimecres el digital 'El Español', l'entorn familiar de la víctima assegura que l'Ana Mari i el seu agressor es van conèixer en una fleca de Sant Feliu de Guíxols (Girona). A partir d'aquí van començar una relació, encara que la dona estava casada. L'home, de 45 anys, amb antecedents per furts i robatoris amb violència, es va obsessionar amb ella, i quan l'Ana Mari va decidir no saber res més d'ell, aquest va decidir fer-li la vida impossible.

En algunes de les trobades íntimes que van mantenir els dos, l'home havia fet fotografies compromeses a l'Ana Mari i les va utilitzar diverses vegades per fer-li xantatge. Segons explica el citat mitjà, l'agressor l'havia amenaçat d'enviar les imatges al seu marit, cosa que finalment va fer. Veient que allò no havia estat suficient per enfonsar a la dona, va anar més enllà amb l'assetjament, les amenaces i les coaccions.