Els Mossos investiguen quatre violacions en gairebé dos mesos al Poble-sec

La policia treballa per identificar l’autor o autors de les suposades agressions sexuals

Els mossos investiguen l'autor de les agressions al Poble-sec
Els mossos investiguen l'autor de les agressions al Poble-sec | Twitter

Els Mossos d’Esquadra estan investigant quatre suposades agressions sexuals al barri del Poble-sec, al districte de Sants-Montjuïc. Es dóna el cas que totes quatre han ocorregut al mateix barri, en una zona propera a la muntanya de Montjuïc, i en gairebé dos mesos.

Els dos primers casos es van detectar el 21 i el 24 d’octubre. Dues noies van denunciar que un home les havia agredit sexualment mentre passejaven el gos. Des d’aleshores, la policia ha rebut dues denúncies més per fets similars, tot i que a hores d’ara no es confia que l’autor sigui la mateixa persona.

De moment la investigació segueix oberta i fins ara no hi ha hagut cap detenció.

Inicis de les agressions

El 24 d’octubre es van encendre les alarmes quan dues noies van denunciar que, mentre passejaven el gos per la muntanya de Montjuïc un home les va agredir sexualment. La primera agressió sexual hauria tingut lloc el diumenge de la setmana passada, mentre que la segona hauria succeït el dimecres següent al matí.

En concret, la policia va rebre un avís el dimecres 24 d’octubre a través d’una trucada al telèfon d’emergències 112 poc després de les vuit del matí.

En els dos casos, les víctimes es trobaven passejant els seus respectius gossos, quan van ser abordades i violades. Els Mossos, però, en aquell moment no van trobar cap vincle entre els dos incidents, i és per això que han obert dues investigacions separades per tal d'identificar i detenir el o els presumptes autors. 

Noves agressions a la mateixa zona

Ara, les denuncies s’han reiterat en diverses ocasions, amb casos similars. Les denunciants estan vinculades, doncs, tant pel municipi com per la zona on van rebre les agressions, el que ha fet pensar als Mossos que hi pot haver una possible connexió entre els casos.

Tot i això, a hores d’ara encara no s’ha pogut definir si l’agressor és una única persona amb un patró similar o són agressions realitzades per dues o més persones. En tot cas, s'ha obert una investigació conjunta sobre les agressions a la muntanya de Montjuïc.


Comentaris

envia el comentari